Žerārs Depardjē: "Es neesmu briesmonis, esmu tikai cilvēks, kuram ir jāčurā"
2011. gada 16. septembris, 09:32

Žerārs Depardjē: "Es neesmu briesmonis, esmu tikai cilvēks, kuram ir jāčurā"

Jauns.lv

Pirmo reizi runājot par nepatīkamo starpgadījumu lidmašīnā, kas beidzās ar atvieglošanos salonā, franču kinozvaigzne Žerārs Depardjē paziņojis, ka nav briesmonis, un paudis neizpratni, kādēļ viņam liegta atļauja apmeklēt tualeti.

Jau ziņots, ka augusta vidū franču medijus pāršalca vēsts, ka Depardjē atvieglojies cilvēkiem pilnā pasažieru lidmašīnas salonā.

Pēc kādas aculiecinieces vārdiem, aktieris īsi pirms lidmašīnas pacelšanās paziņojis, ka viņam steidzami vajag uz tualeti. Stjuarte viņu palūgusi pagaidīt 15 minūtes, līdz lidmašīna pacelsies un sasniegs plānoto augstumu.

"Es teicu: "Kundze, man gribas čurāt, Es neesmu slims, es neesmu terorists. Es tikai gribu čurāt," atceroties sarunu ar stjuarti, intervijā televīzijas kanāla CNN sarunu šova vadītājam Andersonam Kūperam sacīja Depardjē.

Taču aktiera vajadzība bijusi pārāk spiedīga, tādēļ viņš izmantojis tukšu pudeli.

"Es neesmu briesmonis, esmu tikai cilvēks, kuram ir jāčurā. Varbūt stjuartei bija nervu sabrukums, es nesaprotu, kādēļ viņa bloķēja durvis," sacīja Depardjē.

Aktierim gan nācās atzīt, ka pudele bijusi pārāk maza un pārplūdusi.

"Pudele man bija par mazu. Esmu zilonis," sacīja Depardjē, piebilsto, ka čurāšana pudelē bijusi skaista.

Kā ziņots, medijos izskanēja informācija, ka incidenta brīdī Depardjē bijis manāmi iereibis, ko viņš pats kategoriski noliedz.

LETA/Foto: AFP/LETA