Automašīna sabrauc uz ceļa gulošu vīrieti
112

Automašīna sabrauc uz ceļa gulošu vīrieti

Jauns.lv

Vakar uz autoceļa Jelgava-Kalnciems pagaidām nenoskaidrota automašīna sabrauca uz brauktuves gulošu vīrieti.

Automašīna sabrauc uz ceļa gulošu vīrieti...

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.19.05 pagaidām nenoskaidrota automašīna uzbrauca 1946.gadā dzimušam vīrietim, kurš gulēja uz brauktuves. Cietušais vīrietis tika nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira.

Savukārt plkst.19.09 Ādažos, Rīgas gatvē, 1974. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "BMW" uz gājēju pārejas notrieca pagaidām neidentificētu sievieti, kura ar politraumu komā nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 13 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem seši bijuši autovadītāji, bet septiņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi cilvēki - četri automašīnu vadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA /Foto: Shutterstock