Instrumenti un Blank Blank radījuši apģērbu līniju

Instrumenti un Blank Blank radījuši apģērbu līniju

Jauns.lv

Grupa Instrumenti un modes zīmols Blank Blank kopā radījuši sešu tēkreklu sēriju, par pamatu izmantojot Instrumentu debijas albuma Tru vizuālās ekspresijas.

Instrumenti un Blank Blank radījuši apģērbu līniju...

Instrumenti by Blank Blank krekli

2011. gada vasarā grupa Instrumenti (Jānis Šipkēvics jeb Shipsi – taustiņistrumenti/ vokāls; Reinis Sējāns jeb Reynsi – sitamie instrumenti/ taustiņinstrumenti/ vokāls) sadarbībā ar grafisko dizaineri Miķeli Baštiku radīja sava debijas albuma vizuālo noformējumu, ļaujot satikties krāsai un skaņai. Tika izmantotas ar krāsu aplietas skaļruņu vibrējošās membrānas un bungas, tādā veidā ļaujot katras dziesmas skaņai uz papīra izšļakstīt pašai sevi. Drīz pēc tam sākās sadarbība un Blank Blank, izmantojot sev raksturīgo apģērba balināšanas un apdrukas tehnoloģiju, radīja piecus t-kreklu dizainus, par pamatu izmantojot piecu Instrumentu dziesmu vizuālos attēlus.

 „Instrumenti  padarīja savu mūziku redzamu. Mēs to papildinājām, vienlaikus radot paši savu mākslas darbu”, saka Blank Blank. ”Mēs triepām, šķiedām, smidzinājām, šļakstinājām ... Radīšanas process bija apzinātas nejaušības pilns. Varētu teikt, ka viņi ietērpa krāsās savu skaņu, bet mēs tai pāri uztriepām savējo”.

Instrumenti by Blank Blank krekli būs iegādājami Instrumentu koncertu norises vietās, veikalā „ Paviljons” un „ Taste Latvia”, kā arī www.miesai.lv

Pastaiga.lv / Foto no publicitātes materiāliem