112
2011. gada 21. decembris, 09:55

Satiksmes negadījumā uz Jelgavas šosejas gājis bojā autovadītājs

Jauns.lv

Vakar Ozolnieku novadā sadursmē ar kravas automašīnu gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.15.55 autoceļa Rīga-Jelgava 34.kilometrā sadūrās kravas automašīna "Volvo" ar piekabi un vieglā automašīna "VW Passat". Vieglās automašīnas vadītājs, 1941.gadā dzimis vīrietis, no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt plkst.8.30 Rīgā, Jūrmalas gatvē, 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", notrieca gājēju, 1963.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar diagnozi politrauma un alkohola reibumā nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cietuši septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem četri bijuši autovadītāji, bet deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA