Godmaņu pāris pērn par 288 tūkstošiem eiro iegādājies īpašumu Mārupes novadā
Godmaņu pāra īpašuma iegādes darījuma finansējumu nodrošinājis hipotekārais kredīts, kuru ņēmis ekspremjers Ivars Godmani.
Sabiedrība
2012. gada 26. maijs, 19:19

Godmaņu pāris pērn par 288 tūkstošiem eiro iegādājies īpašumu Mārupes novadā

Jauns.lv

Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane un ekspremjers Ivars Godmanis pērn par 288 tūkstošiem eiro (202,4 tūkstošiem latu) iegādājies īpašumu Mārupes novadā.

Valsts sekretāre savā amatpersonas deklarācijā par 2011.gadu pie veiktajiem darījumiem norādījusi pirkumu 288 tūkstošu eiro apmērā, paskaidrojot, ka šā darījuma finansējumu nodrošinājis hipotekārais kredīts, kuru ņēmis viņas vīrs Ivars Godmanis.

Līdz ar to Pētersones-Godmanes īpašumu sarakstā pērn parādījusies būve Mārupes novadā, kas ir kopīpašumā ar vīru. Tāpat viņai kopā ar Juri Gromovu pieder dzīvoklis Mārupes novadā.

Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija liecina, ka algā par darbu valsts sekretāres amatā Pētersone-Godmane pērn nopelnījusi 20 993 latus.

Valsts sekretārei skaidrā naudā uzkrāti 8000 latu, bet bankās uzkrājumu viņai nav. Parādsaistībās viņa pērn deklarējusi 107 501 eiro (75,5 tūkstošus latu).

Pētersonei-Godmanei lietošanā vēl ir divas automašīnas "Toyota Land Cruiser" – viena 1999. un otra 2005.gada izlaiduma.

Mediji iepriekš vēstīja, ka Ilze Pētersone un Ivars Godmanis apprecējās pērn 27.augustā.

BNS/Foto: Lita Krone/LETA