Rīgas Centrālā bibliotēka aicina spēlēt „XBox 360 Kinect” datorspēles
Spēles paredzētas spēlētājiem no trīs gadu vecuma un pieejamas ikvienam.
Runā Rīga
2012. gada 19. jūnijs, 17:50

Rīgas Centrālā bibliotēka aicina spēlēt „XBox 360 Kinect” datorspēles

Jauns.lv

Rīgas Centrālā bibliotēka (RCB) ir pirmā publiskā bibliotēka Latvijā, kas bez maksas piedāvā izmantot populāro datorspēļu komplektu „XBox 360 Kinect”.

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas Centrālās bibliotēkas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Daina Ģeibaka, Šis pakalpojums pieejams divās RCB filiālbibliotēkās – RCB filiālbibliotēkā „Pārdaugava” Dzirciema ielā 26 un RCB Sarkandaugavas filiālbibliotēkā Aptiekas ielā 14.

Datorspēļu komplekts sastāv no „Microsoft XBox 360” spēļu konsoles un „Kinect” kustību sensora. Spēlēt „XBox 360 Kinect” vairs nenozīmē vienkārši spaidīt pogas. Pēc desmit minūtēm kārtīgu „Xbox” sporta spēļu mugura ir slapja, jo tās prasa arī zināmu fizisku piepūli,- ierīce un spēlētāja virtuālais „es” ekrānā tiek vadīts ar reālām kustībām.  

Piedāvājumā ir spēļu disks „Kinect Adventures” ar spēlēm „20 000 Leaks”, „River Rush”, „Rally Ball”, „Reflex Ridge”, „Space Pop” u.c. Spēlētājam tiek piedāvāts pārvarēt šķēršļu joslu (Reflex Ridge), doties braucienā ar plostu (River Rush), kā arī piedalīties citās piedzīvojumus sološās izklaidēs.  

Spēlei iespējams izvēlēties dažādu līmeņu intensitāti un dažādu virtuālo vidi. Lai spēlētājs varētu novērtēt savas iemaņas, „XBox 360 Kinect” piedāvā spēli iemūžināt arī fotogrāfijās.

Spēles paredzētas spēlētājiem no trīs gadu vecuma un pieejamas ikvienam. Gan lietainās, gan saulainās dienās bibliotēka aicina rīdziniekus nākt un izmēģināt jauno spēļu konsoli.

Kasjauns.lv/ publicitātes foto Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību