Mežaparkā skanēs Žorža Bizē un Volfganga Amadeja Mocarta melodijas
Volfganga Amadeja Mocarta klavieres viņa muzejā Vīnē.
Kultūra

Mežaparkā skanēs Žorža Bizē un Volfganga Amadeja Mocarta melodijas

Jauns.lv

No 2. līdz 5. augustam Mežaparkā, Zaļajā teātrī pirmo reizi Rīgā notiks Teātra un mūzikas svētki, kas, pulcējot gan Latvijas Nacionālās operas, gan Valmieras un Liepājas teātra zvaigznes, četru vakaru garumā piedāvās skatītājiem daudzpusīgu un interesantu kultūras programmu.

Mežaparkā skanēs Žorža Bizē un Volfganga Amadeja M...

Kā Kasjauns.lv informēja pasākuma organizētāji, Teātra un mūzikas svētku pirmajā vakarā, 2. augustā, Mežaparka Zaļajā estrādē skatītātiem tiek gatavota īpaša koncertprogramma „Tikšanās zaļajā teātrī”. Tajā uzstāsies vairāki Nacionālās operas solisti – izcilā Ilona Bagele, Inga Šļubovska un Jānis Apeinis.

"Tā būs vienreizēja iespēja vienlaikus baudīt saulrietu un pasaules mūzikas pērles tepat, Mežaparkā. Džakomo Pučīni, Volfganga Amadeja Mocarta, Džoakino Rossini, Žorža Bizē un vēl daudzu citu pasaulslavenu komponistu skaņdarbi klausītājiem pavērs priekškaru uz valdzinājuma un brīnumu pārpilno operas pasauli", sola teātra un mūzikas svētku organizētāji.

Koncerta sākums pl.19.00. Automašīnu stāvvieta Mežaparka Lielajā pļavā, iebraukšana no Viestura prospekta, maksa 1.00Ls.

Biļetes uz izrādi var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Plašāka informācija: http://www.rigasmezi.lv/lv/mezaparks/jaunumi/teatra_un_muzikas_svetki/


Karlīna Timofejeva/Foto: AFP/LETA