Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti
Valsts policija aicina iedzīvotājus aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst
112
2016. gada 10. oktobris, 16:51

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti

Jauns.lv

Augusta sākumā pagaidām nenoskaidrots vīrietis Rīgas centrā novietoja mikroautobusu, nenodrošinot tā neizkustēšanos no vietas. Rezultātā spēkrats ietriecās citā transportlīdzeklī, to sabojājot. Savukārt mikroautobusa īpašnieks negadījuma vietu atstāja, neziņojot policijai. Valsts policija aicina aplūkot minētā vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst.

4. augustā laika posmā no pulksten 18.00 līdz 22.10 attēlā redzamais vīrietis Rīgā, Ausekļa ielā 11, novietoja nenoskaidrotu melnas krāsas mikroautobusu, nenodrošinot tā neizkustēšanos no vietas. Rezultātā transportlīdzeklis sāka ripot un ietriecās stāvošā automašīnā Mercedes-Benz, bojājot to. Kad mikroautobusa īpašnieks bija atgriezies notikuma vietā, viņš no ceļu satiksmes negadījuma vietas aizbrauca, par notikušo neziņojot policijai.

Valsts policija aicina iedzīvotājus aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst, zvanot darba dienās no pulksten 8.00 līdz 16.30 pa tālruni 67829229 vai 110 jebkurā laikā.

Kasjauns.lv / Foto: Valsts policija