112

Nokrituša koka dēļ kavējas vilcieni posmā Skulte - Rīga

Jauns.lv

Ceturtdienas rītā nokrituša koka dēļ kavējas vilcieni posmā Skulte - Rīga, informēja pasažieru pārvadātāja pa dzelzceļu "Pasažieru vilciens" (PV) sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Priedniece.

Nokrituša koka dēļ kavējas vilcieni posmā Skulte -...

"Uz Saulkrastu-Skultes līnijas sliedēm ir uzkritis nolūzis koks. Vilcieni kavēsies, kamēr sliežu ceļu neattīrīs," PV ceturtdienas rītā informēja mikroblogu vietnē "Twitter".

Priedniece sacīja, ka uz sliedēm uzkritušais koks ir novākts. Pašlaik Skultes virziena vilcieni vēl turpina kavēties, bet pamazām kavējumu laiks samazinās.

Pēc viņas teiktā, citos pasažieru vilcienu maršrutos problēmu nav - ja ir kavējumi, tie ir nenozīmīgi un nepārsniedz 10 minūtes.

PV vēstīja, ka posmā Skulte-Saulkrasti ir atcelts vilciens, kuram no Skultes būtu jāizbrauc pulksten 6.33.  Savukārt vilciens, kas no Skultes izbrauca  pulksten 5.05  un kuram Rīgā būtu bijis jāierodas pulksten 6.10, no Skultes  izbrauca ar vienas stundas un 15 minūšu kavējumu. Savukāt vilciens, kuram no Rīgas bija jāizbrauc pulksten 6.18, lai Skultē būtu pulksten 7.26, kavējās 40 minūtes, bet vilciens, kuram no Skultes ceļā uz Rīgu bija jādodas pulksten 7.38 un Rīgā jāierodas pulksten 8.46, no grafika atpaliek 30 minūtes.

Ceturtdien Lavijas lielajā daļā snieg.

BNS