Alūksnē un Smiltenē jau kārtīgs sniegs. Cilvēki sociālajos tīklos rāda šorīt nofotografēto
Apsnigušā tilta attēlu savā Instagram kontā parādīja Alūksnes novads; vidū redzams pagalms Smiltenē, bet pa labi - Edijs Aizkrauklē šorīt jau varēja uzvelt pirmo sniegavīru.
Sabiedrība
2016. gada 25. oktobris, 08:23

Alūksnē un Smiltenē jau kārtīgs sniegs. Cilvēki sociālajos tīklos rāda šorīt nofotografēto

Jauns.lv

Šonakt Vidzemē un Latgalē vietām uzsnidzis pirmais sniegs.

Piemēram, Balvu un Gulbenes pusē pa nakti snidzis un šorīt zemi klāj neliela sniega kārtiņa. Pašlaik Gulbenē snieg slapjš sniegs un līst, līdz ar to sniega sega pazūd. Arī Rīgā šorīt vietām sniga slapjš sniegs. Noturīgs sniedziņš otrdien fiksēts Alūksnē, Smiltenē. Šodien Latvijā teju visā valsts teritorijā ir gaidāms slapjš sniegs un lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras prognozes.

Šorīt visbiezākā sniega sega ir izveidojusies Alūksnē. Tur pašlaik sniegs uzsnidzis piecu centimetru biezumā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Patlaban sniega sega ir izveidojusies tikai Latgalē un Vidzemē, citur zemi vēl neklāj sniegs.

Zosēnos zemes virskārtu klāj četrus centimetrus biezs sniegs, divu centimetru biezumā tas uzsnidzis Daugavpilī, bet vienu centimetru plāna sniega kārtiņa fiksēta Skrīveros un Zīlānos.

Lūk, ieskats attēlos, ko naktī uz 25.oktobri un šorīt uzņēmuši cilvēki tajās Latvijas vietās, kuras sniegs šorīt pārsteidzis:


LETA/Foto: Instagram/Twitter / Alūksnes novads / Facebook