Rīga Radio telpās ar dejām un dziesmāms atklāj bērnu zīmējumu konkursa darbu izstādi
Izstādes apmeklētājus ar specialu koncertprogrammu bērnus sveica un iesaistīja dejās Roberts Gobziņš un viņa orķestris “Resnie Putni”.
Runā Rīga
2013. gada 30. augusts, 10:22

Rīga Radio telpās ar dejām un dziesmāms atklāj bērnu zīmējumu konkursa darbu izstādi

Jauns.lv

29.augusta vakarā, Rīga Radio telpās tika atklāta Bērnu zīmējumu konkursa autoru darbu izstāde “Mana vasara”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šo ceturtdien plkst 19:00, Mūkusalas ielā 29, 3.stāvā, tika atklāta Rīga Radio rīkotā bērnu zīmējumu konkursa autoru darbu izstāde. Jaunie mākslinieki jau no pavasara veidoja mākslas darbus par 3 tēmām: “Dzīvnieks un radio”, “Dzīvnieks –mūziķis” un “Mana vasara”. Izstādē bija redzami darbi, kurus zīmējuši  gan Anmaņa mākslas studijas audzēkņi, gan Mežciema 251 bērnu dārza un RPBJC “Vita” bērni.

Izstādes apmeklētājus ar specialu koncertprogrammu bērnus sveica un iesaistīja dejās Roberts Gobziņš un viņa  orķestris “Resnie Putni”. Pasākuma īpašais viesis, komponists Normunds Rutkis klātesošajiem veltīja savu jauno dziesmu “Siltā lietū”, kas ir sacerēta ar Ojāra Vācieša vārdiem par godu dzejnieka jubilejai. Izstādes un koncerta laikā, mazie apmeklētaji baudīja cienastus no “Streetburgers” un “Very Berry”.

Rīga Radio darbojas Latvijā līdz šim neaizpildītā nišā, ieviešot programmas formātu Easy Listening un Lounge. Tādejādi Rīga Radio ir atteicies atskaņot mainstream mūziku jeb aktuālos hītus, kurus atskaņo pārējās radiostacijas Latvijā. Pārējais saturs ir t.s. infotainment jeb vieglā formā pasniegta informācija par būtiskāko.

Rīga Radio galvenās ētera personības ir Eduards Švāns, Rise, Roberts Gobziņš, DJ Monsta, kā arī ar saviem autorraidījumiem Radio ēterā ir dzirdami Arnis Blodons, Diāna Saule, Kristīne Virsnīte, Viesturs Silenieks, Bogdan Taran, Kaspar Kondrat un Mizmasters AG.

Radio auditoriju var raksturot kā atvērtu (open-minded), gatavs izmēģināt jaunas lietas, vienlaikus prasīgs, augstu vērtē savu laiku un tādēļ rūpīgi izvēlas laika pavadīšanas veidu. Rīga Radio var klausīties 94,5 FM viļņos, internetā www.rigaradio.lv un lietojot aplikāciju iPhone.

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību