Savu debiju piedzīvojis latviešu animatoru radītais seriāls "Kaķplēsis". VIDEO
Kultūra
2016. gada 14. novembris, 19:11

Savu debiju piedzīvojis latviešu animatoru radītais seriāls "Kaķplēsis". VIDEO

Jauns.lv

Ilgi gaidītais animācijas seriāls "Kaķplēsis" piedzīvoja savu pirmizrādi un tagad ir skatāms arī internetā. Plānotā septiņu daļu seriāla pirmā sērija iepazīstina ar sapņaino un mistisko pasauli, kurā nokļūst galvenais varonis Kaķplēsis. Asu notikumu gaitā, viņš kopā ar citiem izredzētajiem tiek nolaupīts, lai piepildītu pareģojumu, par kuru zināms ir tikpat maz, kā par šo zemi un tās iedzīvotājiem. "Kaķplēsis" skatītājus izvedīs cauri dažādiem komiskiem, brīžiem absurdiem un pārspīlētiem notikumiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Seriālu ir veidojuši trīs animatori - Mārcis Miljons, Adriāns Kulpe, Jānis Cīrulis, kuriem šis ir pirmais šāda apjoma darbs. Animācija ir veidota dažādos plūstoši mainīgos animācijas stilos, kurus papildina mūziķu Pētera Ozola un Matīsa Kļaviņa (Pyro Trees, Boys Will Be Boys) skaņu celiņš. Multfilmas varoņus ierunājuši tādi sabiedrībā atpazīstami cilvēki un aktieri kā, piemeram, Madara Botmane, Artuss Kaimiņš, Ralfs Eilands u.c.

Animācijas seriāla veidotāji ir atvērti dažādiem sadarbības piedāvājumiem, kā arī turpina meklēt jaunus biedrus, kas spētu projektu papildināt ar savu sniegumu animācijas, datorgrafikas un video apstrādes darbos.

Kasjauns.lv