"Southampton" turpina zaudēt un iesāk sliktāko sezonu Premjerlīgā kopš 1998. gada
foto: Action Images via Reuters
"Southampton" futbolists Jans Bednareks.
Futbols

"Southampton" turpina zaudēt un iesāk sliktāko sezonu Premjerlīgā kopš 1998. gada

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Joprojām bez uzvarām jaunajā Anglijas Premjerlīgas sezonā ir spēcīgāko divīzijā atgriezusies "Southampton" vienība, kas pirmdien ar 1:3 (0:3) viesos piekāpās "Bournemouth" komandai.

"Southampton" turpina zaudēt un iesāk sliktāko sez...

Mājinieki pamatu panākumam ielika jau pirmajā puslaikā, kad guva trīs vārtus - 17. minūtē precīzi sita Evanilsons, kuram tas kļuva par pirmo golu Premjerlīgā. 32. minūtē ar precīzu sitienu izcēlās Dango Otarā, bet vēl pēc septiņām minūtēm arī Antuāns Semenjo. "Southampton" vienīgos vārtus mača 51. minūtē guva Teilors Harvuds-Belliss.

Premjerlīgas sešās spēlēs Sauthemptonas vienība tikusi pie viena punkta un kopvērtējumā 20 komandu konkurencē apsteidz tikai Vulverhemptonas "Wanderers", kurai arī ir punkts, bet sliktāka gūto un zaudēto vārtu attiecība. Šis "Southampton" komandai, kas šosezon atgriezās premjerlīgā, ir sliktākais starts spēcīgāko divīzijā kopš 1998.gada.

Bornmutas komanda pēc panākuma ar astoņiem punktiem pakāpās uz 11. vietu, bet līderi pēc sešām kārtām ar 15 punktiem ir "Liverpool" futbolisti, no kuriem par punktu atpaliek čempioni Mančestras "City" un Londonas "Arsenal".