Ostapenko Sinsinati "WTA 1000" turnīrā cīnīsies par iekļūšanu astotdaļfinālā
foto: Vida Press
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.
Sporta zvaigznes

Ostapenko Sinsinati "WTA 1000" turnīrā cīnīsies par iekļūšanu astotdaļfinālā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ceturtdien Sinsinati "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar Elīnu Avenisjanu no Armēnijas, uzvarētājai sasniedzot astotdaļfinālu.

Ostapenko Sinsinati "WTA 1000" turnīrā cīnīsies pa...

Spēle desmitajā laukumā sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika.
Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 11.vietu un turnīrā izsēta ar astoto numuru, no pirmās kārtas bija brīva, kamēr Avenisjana (WTA 60.), iekļūstot pamatturnīrā kā laimīgā zaudētāja, pirmajā kārtā ar 6-4, 7-5 apspēlēja kanādieti Bianku Andresku (WTA 166.).

Abas tenisistes kortā tikušās vienu reizi, kad 2023.gadā ASV atklātā čempionāta otrajā kārtā trīs setos pārāka bija Ostapenko.

Latvijas tenisiste šosezon izcīnījusi divus "WTA 500" titulus un iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 31-16, kamēr Avenisjana, kura karjerā nav izcīnījusi nozīmīgus titulus, uzvarējusi 24 no 41 spēles. Armēnijas pārstāve vasaras sākumā vēl startēja kā neitrālā tenisiste un Sinsinati aizvada pirmo turnīru kā Armēnijas sportiste.

Mača uzvarētāja astotdaļfinālā tiksies ar krievieti Ļudmilu Samsonovu (WTA 17.) vai Polijas tenisisti Magdu Lineti (WTA 43.).

Jau ziņots, ka dubultspēļu sacensībās Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku sasniedza otro kārtu jeb astotdaļfinālu.

Turnīrs Sinsinati uz cietā seguma kortiem norisināsies līdz 19.augustam.