Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Balinska komandas biedrs atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju
foto: Getty Images via AFP
Sems Reinhārts.
Hokejs

Balinska komandas biedrs atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju

Jauns.lv/LETA

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) piektās nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Uvja Balinska komandas biedrs Floridas "Panthers" vienībā uzbrucējs Sems Reinhārts, Vinipegas "Jets" uzbrucējs Kails Konors un Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Viljams Nīlanders, pirmdien paziņoja NHL.

Balinska komandas biedrs atzīts par NHL nedēļas la...

Par pirmo "zvaigzni" ir atzīts Reinhārts, kurš četrās aizvadītajās spēlēs sakrāja desmit rezultativitātes punktus, septiņas reizes rezultatīvi piespēlējot. Viņš bija aizvadītās nedēļas rezultatīvākais hokejists līgā, bet "Panthers" svinēja uzvaru visās četrās spēlēs un ar 19 punktiem 14 spēlēs Austrumu konferencē pakāpās uz trešo vietu.

Konors palīdzēja "Jets" uzvarēt divās no trim spēlēm, 6:3 uzvarā pār Nešvilas "Predators" izceļoties ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli. Nedēļas laikā viņš sakrāja astoņus (5+3) rezultativitātes punktus, bet "Jets" ar 16 punktiem 14  cīņās Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

Savukārt Nīlanders četrās spēlēs sakrāja septiņus (4+3) rezultativitātes punktus, ar 15 spēlēs kopš sezonas sākuma gūtiem rezultativitātes punktiem sasniegdams komandas rekordu. "Maple Leafs" izcīnīja trīs uzvaras un ar 18 punktiem 15 spēlēs Austrumu konferencē pakāpās uz sesto vietu.