foto: AP/Scanpix
Bļugera savainojums varētu izrādīties nopietnāks; Šilovs sezonu iesāk ar uzvaru
Teodors Bļugers pārbaudes spēlē pret Edmontonas "Oilers".
Hokejs
2023. gada 14. oktobris, 17:10

Bļugera savainojums varētu izrādīties nopietnāks; Šilovs sezonu iesāk ar uzvaru

Jauns.lv/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Teodors Bļugers savainojuma dēļ varētu nepiedalīties komandas izbraukuma spēļu sērijā, sestdien savā kontā tīmekļa vietnē "Twitter.com" vēsta hokeja apskatnieks Džefs Petersons.

Jau ziņots, ka Bļugers izlaida komandas pirmo oficiālo spēli sezonā, kurā Vankūveras "Canucks" trešdien savā laukumā ar 8:1 sagrāva Edmontonas "Oilers". Bija cerības, ka Latvijas uzbrucējs varēs piedalīties jau šajā spēlē.

"Bļugers savainojuma dēļ, iespējams, nepiedalīsies gaidāmajā izbraukumā," raksts Petersons.

Jau ziņots, ka Bļugers sasitumu guva 6. oktobra pārbaudes spēlē, kad "Canucks" mājās ar 3:1 apspēlēja Kalgari "Flames", Latvijas uzbrucējam gūstot uzvaras vārtus. Divas dienas vēlāk Bļugers drīz pēc treniņa sākuma to pameta.

Nākamo maču "Canucks" aizvadīs sestdien, ar "Oilers" tiekoties Edmontonā, bet izbraukuma spēļu sērijas turpinājumā vēl gaidāmi mači ar Filadelfijas "Flyers", Tampabejas "Lightning", un Uvja Balinska pārstāvēto Floridas "Panthers" un Nešvilas "Predators".

Tikmēr Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs Lavalā Ebotsfordas "Canucks" komandas uzvarā savā Amerikas Hokeja līgas (AHL) sezonas pirmajā mačā atvairīja 27 pretinieku metienus.

"Canucks" izbraukumā ar 7:4 (2:2, 3:0, 2:2) uzvarēja Lavalas "Rocket" vienību. Šilovs laukumā bija visu spēli.

Ar četriem (1+3) rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Āršdīps Beinss, bet Šilovu divreiz pārspēja Joels Armia.