Basketbols
2023. gada 5. oktobris, 14:27

Lidmašīnai pārsprāgusi riepa – Artūra Žagara klubs “Wolves” iestrēdzis Parīzē

Jauns.lv

Latvijas basketbola talanta Artūra Žagara pārstāvētajam klubam Viļņas "Wolves", kas otrdien ar sāpīgu zaudējumu Parīzē debitēja Eirokausā, šī nedēļa nav no tām veiksmīgākajām. Vēl naktī no trešdienas uz ceturtdienu basketbolisti joprojām bija Francijas galvaspilsētā, jo lidmašīnas tehnisko problēmu dēļ viņu reiss tika atcelts.   

Lidmašīnai dodoties uz skrejceļu, tai pārsprāgusi riepa, tāpēc lidojums atcelts, soctīklos ziņo kluba "Wolves" pārstāvji.

Spriežot pēc Instagram publiskotajiem video, lidmašīna pieder aviokompānijai "airBaltic". Reiss pārcelts uz nākamo dienu, un mājās uz Viļņu basketbolisti dosies šodien, 5. oktobrī. 

foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com

Jauns.lv jau ziņoja, ka "Wolves", debitējot Eirokausā, viesos A grupā ar rezultātu 78:105 zaudēja "Paris" basketbolistiem.

Artūrs Žagars maču sāka starta pieciniekā un kopā laukumā pavadīja 23 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divu punktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņš arī tika pie vienas atlēkušās bumbas, četrām rezultatīvām piespēlēm, divām kļūdām, četrām piezīmēm un diviem izprovocētiem sodiem, noslēdzot spēli ar efektivitātes koeficientu pieci.