Futbols
2023. gada 1. aprīlis, 21:58

VIDEO: "Bayern" pārliecinoši uzvar "Borussia"

Jauns.lv/LETA

Minhenes "Bayern" sestdien Vācijas futbola bundeslīgas 26.kārtas mačā, gūstot trīs vārtus jau pirmajā puslaikā, pārliecinoši uzvarēja Dortmundes "Borussia" un turnīra tabulā pakāpās uz pirmo vietu.

"Bayern" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (3:0) sagrāva "Borussia", atgūstoties pēc neveiksmes pret Leverkūzenes "Bayer" iepriekšējā kārtā.

Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā jau pēc spēlētām 13 minūtēm, kad Dajo Upamekano apmēram no laukuma vidusdaļas izdarīja tālu piespēli uz priekšu un viesu vārtsargam, kurš tobrīd mēģināja pārtvert piespēli, bumba palidoja garām, ieripojot Dortmundes komandas vārtos.

Savukārt 18.minūtē 2:0 panāca Tomass Millers, kuram pēc stūra sitiena izspēles bumbu uz vārtu priekšu piespēlēja Matijss de Ligts.

"Bayern" uzbrucējs Līrojs Sanē veiksmīgi nospēlēja aizsardzībā un tika pie bumbas, taču viņa izdarīto sitienu atvairīja vārtsargs, bet pirmais pie atlēkušās bumbas bija Millers, kuram atlika to raidīt vārtos no tuvas distances (3:0).

Otrajā puslaikā mājiniekiem vajadzēja tikai piecas minūtes, lai gūtu ceturtos vārtus, šoreiz uzbrukumu veiksmīgi noslēdzot Kingslijam Komanam.

72.minūtē pie pirmā vārtu guvuma tika arī Dortmundes vienība, kad 11 metru soda sitienu precīzi izpildīja Emre Džans, bet pamatlaika pēdējā minūtē deficītu līdz diviem vārtiem samazināja Doniels Malens.