foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Mesi pārspējis olu, radot visvairāk "patikto" "Instagram" ierakstu
Lionels Mesi pēdējās dienās pārāk bieži no savām rokām nav izlaidis Argentīnas futbola izlases izcīnīto Pasaules kausu.
Futbols
2022. gada 20. decembris, 17:41

Mesi pārspējis olu, radot visvairāk "patikto" "Instagram" ierakstu

Jauns.lv/LETA

Lionela Mesi "Instagram" ziņa par Argentīnas futbola izlases svinēšanu pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņā ir kļuvusi par populārāko ziņu sociālā tīkla vēsturē, sakrājot vairāk nekā 62,1 miljonu atzīmju "Patīk".

Mesi beidzot ir ieguvis pasaules futbola vērtīgāko balvu, Argentīnai pēc 3:3 120 spēles minūtēs pēcspēles sitienos svētdien Kataras pilsētā Lusailā uzvarot Franciju ar 4:2.

Futbola fani Buenosairesas ielās priecājas par Argentīnas uzvaru Pasaules kausā

Argentīnas galvaspilsētas Buenosairesas ielas piepildīja gaviles pēc tam, kad valsts izlase dramatiskā finālmačā 11 metru pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2 ...

gallery icon

Septiņkārtējam "Zelta bumbas" ieguvējam tagad pieder vēl viens rekords. Ieraksts par Argentīnas izlases panākumiem jau ir ieguvis vairāk nekā 62,1 miljonu atzīmju "Patīk".

Iepriekšējais sasniegums kopš 2019. gada janvāra piederēja putna olai, kas martā bija sakrājusi 53,3 miljonus pozitīvu atsauksmju. Olas konts tieši ar šādu domu arī tik radīts, lai pārspētu Kailijs Dženeres rekordu. Tagad olas konta sekotāji ir sasparojušies, lai uzsāktu cīņu pret futbola leģendu. Un olas ieraksta "patīk" skaits tuvojas jau 57 miljoniem.

"Liels paldies manai ģimenei, visiem, kas mani atbalstīja, kā arī visiem citiem, kas mums ticēja," savā parakstā zem bildes ar Pasaules kausa uzvarētāja trofeju ierakstīja 35 gadus vecais futbolists.

"Mēs vēlreiz demonstrējam, ka mēs, argentīnieši, ja cīnāmies kopā un vienoti, spējam sasniegt to, ko esam iecerējuši," vēsta ieraksts.

Trīs dēlu vecāki - futbolists Lionels Mesi un viņa sieva skaistule Antonella

gallery icon

"Nopelni pieder šai komandai, kas stāv augstāk par indivīdiem. Tas ir spēks, visiem cīnoties par vienu un to pašu sapni, kas bija arī visu argentīniešu sapnis. Mēs to izdarījām," piebilst Mesi.

Mesi, kurš otro reizi kļuva par Pasaules kausa "Zelta bumbas" saņēmēju, svētdien finālā guva divus vārtus un realizēja arī pirmo pirmo savas komandas pēcspēles sitienu.

Atzīmju "Patīk" skaits turpina palielināties.