Sporta zvaigznes
2022. gada 16. decembris, 20:45

"Tu esi pārāk karsta"- Jānis Timma ar erotisku foto sveic sievu Annu Sedokovu 40. dzimšanas dienā

Jauns.lv

Pazīstamais latviešu basketbolists Jānis Timma ar ļoti karstu foto sveicis savu sievu Annu Sedokovu 40. dzimšanas dienā. Sportists veltījis kvēlus vārdus savai mīļotajai, kamēr dienu iepriekš ukraiņu dziedātāja puskaila filmējās Parīzē, bet vēl pirms tam tika manīta ballītē sveša vīrieša apskāvienos.

Jau vēstīts, ka dziedātāja Anna Sedokova repera Džigana un Oksanas Samoilovas kāzas apmeklēja bez sava vīra, taču par vīriešu uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēja.

Dziedātāja Anna Sedokova, uzvirmojot baumām par šķiršanos no sava trešā dzīvesbiedra Jāņa Timmas, parādījusies Džigana un Samoilovas kāzās lepnā vientulībā. Tomēr par vīriešu uzmanības trūkumu sūdzēties viņa nevarēja... Tāpat lielu interesi izraisīja mākslinieces tērps - lateksa kleita koši rozā krāsā un ar dziļu dekoltē.

Pēc pasākuma oficiālās daļas beigām Sedokova sāka dejot ar repera Timati jaunāko brāli - Artjomu Junusovu. Pēc aculiecinieku stāstītā, viņi dejojuši ļoti tuvu viens otram, sadevušies rokās un apskāvušies.

Nākamajā dienā Sedokova aizlidoja uz Parīzi. Tiesa, tikai uz diennakti. Jānis Timma savā "Instagram" publicējis tekstu, ka mēsli dzīvē gadās, bet visas problēmas var tikt atrisinātas, ja to vēlas.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon