foto: imago images/Ulrich Hufnagel/Scanpix
"Bayern" apstiprina Levandovska pāreju uz "Barcelona" klubu
33 gadus vecajam Levandovskim vēl gadu ir spēkā līgums ar "Bayern", taču pēc aizvadītās sezonas futbolists pauda vēlmi atstāt klubu.
Futbols
2022. gada 16. jūlijs, 17:18

"Bayern" apstiprina Levandovska pāreju uz "Barcelona" klubu

Jauns.lv / LETA

Poļu futbola uzbrucējs Roberts Levandovskis pievienosies "Barcelona" komandai, sestdien paziņoja Vācijas klubs Minhenes "Bayern".

Kluba prezidents Herberts Hainers paziņojumā apstiprināja, ka abas puses panākušas mutisku vienošanos par futbolista pāreju uz Spānijas vienību, kurai pievienosies, iespējams, jau svētdien. 

Mediji ziņoja, ka "Bayern" vienojusies ar "Barcelona" klubu par 45 miljonu eiro transfēru. Līgums ar Levandovski tiks parakstīts uz nākamajām četrām sezonām.

33 gadus vecajam Levandovskim vēl gadu ir spēkā līgums ar "Bayern", taču pēc aizvadītās sezonas futbolists pauda vēlmi atstāt klubu. Pirmssezonā viņš tomēr pievienojās Bavārijas kluba treniņiem, tomēr uz ASV gaidāmo nometni polis nedosies.

Polijas izlases spēlētājs, kurš "Bayern" 2014.gadā pievienojās no Dortmundes "Borussia" vienības, Minhenes kluba rindās guvis 344 vārtus. Levandovskis ir desmitkārtējs Vācijas čempions, astoņus titulus izcīnot ar "Bayern".

Tāpat viņš minheniešu sastāvā uzvarējis UEFA Čempionu līgā un trīsreiz ieguvis Vācijas kausu.

Levandovskis ir Polijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, 132 mačos izceļoties ar 76 rezultatīviem sitieniem.

Viņš profesionāla futbolista gaitas sāka savā dzimtenē, pārstāvot Pruškovas "Znicz" un Poznaņas "Lech" komandas.