Neimaram neiztur nervi pēc zaudējuma Kolumbijai. VIDEO
Kolumbiešu zvaigzne Hamess Rodrigezs (pa kreisi) mierina pamatīgi iekarsušo brazīliešu līderi Neimaru.
Futbols
2015. gada 18. jūnijs, 13:28

Neimaram neiztur nervi pēc zaudējuma Kolumbijai. VIDEO

Jauns.lv

Brazīlijas futbola izlase trešdien piedzīvoja zaudējumu prestižā "Copa America" turnīra mačā, ar 0:1 (0:1) piekāpjoties Kolumbijas valstsvienībai.

Vienīgos vārtus kolumbiešu labā mača 36.minūtē pēc standartsituācijas izspēles guva aizsargs Heisons Murillo.

Savukārt mača noslēgumā starp komandām izcēlās asumi, kuru laikā brazīliešu zvaigzne Neimars ar galvu iesita pretiniekam, par ko saņēma sarkano kartiņu. Neimara sitiens izraisīja spēlētāju grūstīšanos abu vienību starpā. Tāpat par nesportisku rīcību noraidījumu jau pēc spēles finālsvilpes saņēma kolumbietis Karloss Baka.

Līdz ar to, Neimaram un Bakam būs jāizlaiž komandu pēdējās apakšgrupas spēles.

"Tiesnešiem ir jāpārstāj domāt, ka viņi ir zvaigznes. Viņi tādi nav, tiesnešiem ir jākontrolē spēles. Visi šeit Dienvidamerikā ir pret brazīliešiem. Kolumbieši zina Neimara personību un visu spēli provocēja viņu", pēc spēles bija neapmierināts brazīliešu aizsargs aizsargs Dani Alvešs.

Tikmēr kolumbiešu zvaigzne Hamess Rodrigess atklāja, ka vienībai bijis lielisks spēles plāns, ko izdevies realizēt.

"Pirms četrām dienām zaudējam Venecuēlai, kad labi spēlējām. Šoreiz arī spēlējām labi un uzvarējām Brazīliju. Dažreiz tā notiek," stāstīja Rodrigess.

C grupas galvgalī ar trim punktiem vienā spēlē ir Venecuēla. Tikpat punkti divos mačos ir Brazīlijai un Kolumbijai, bet Peru ir piedzīvojusi zaudējumu savā vienīgajā spēlē.

"Copa America" turnīrs Čīlē ilgs līdz 4.jūlijam, bet kopumā tajā piedalās 12 komandas, kas sadalītas trīs apakšgrupās pa četrām katrām. Ceturtdaļfinālam kvalificēsies grupu pirmo divu vietu īpašnieces un divas labākās trešo vietu ieguvējas.

Kā ierasts, "Copa America" turnīrā spēlē desmit Dienvidamerikas futbola valstsvienības, kā arī divas pieaicinātās izlases, kas šoreiz ir Meksika un Jamaika.

Pirms četriem gadiem par "Copa America" čempioniem kļuva Urugvajas izlase, kas finālā ar 3:0 pieveica Paragvaju.

Neimars izraisa pamatīgus asumus - video:

LETA / Foto: EPA/LETA