Sporta zvaigznes
2022. gada 25. janvāris, 20:34

"Viņa ir tāds eņģelis!" Mūsu NHL zvaigzne Girgensons mīļi sveic meitiņu pirmajā jubilejā

Jauns.lv

Latvijas ledus hokeja izlases un Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" uzbrucēja Zemgus Girgensona (28) un viņa sievas Keitijas ģimenei lieli svētki - meitiņai sagaidīta gada jubileja.

Par lielo notikumu Girgensons paziņoja savā "Instagram" profilā, kurā ievietoja fotogrāfiju ar meitiņu. Klāt pie foto sportists pierakstījis sirsnīgu apsveikumu.

"Daudz laimes dzimšanas dienā Hedlija. Tas, kā redzam tevi augam šos pēdējos 12 mēnešus, devis mums lielāko prieku un jaukākos brīžus mūsu dzīvē! Tu vienmēr iededz gaismu telpā un nav nevienas dienas, kad tu neatstātu smaidu mūsu sejās. Mēs tevi tik ļoti mīlam," rakstīja Girgensons. 

Sveicienus un mīļus komentārus pie foto pievienoja arī Girgensona draugi, paziņas un vienkārši sekotāji: "Viņa ir tāds eņģelis!"; "Mīlu viņu!".

Jauns.lv jau vēstīja, ka Girgensona un viņa sievas Keitijas ģimene šā gada maijā kļūs kuplāka. 

Abu pirmdzimtajai meitai Hedlijai Marai drīz būs mazs brālītis vai māsiņa. Par gaidāmo ģimenes pieaugumu hokejista ģimene pavēstīja Ziemassvētkos soctīklā "Instagram", atklājot arī, ka mazuļa nākšana pasaulē paredzēta maijā.

Hokejists Zemgus Girgensons kopā ar draudzeni Keitiju

Hokejists Zemgus Girgensons kopā ar draudzeni Keitiju.

gallery icon

Latviešu hokejists 2020. gada rudenī vienojās par palikšanu NHL klubā Bufalo "Sabres" un parakstīja trīs gadu līgumu par 6,6 miljoniem ASV dolāru, taču pirms iepriekšējās sezonas gūtās traumas dēļ Girgensonam sezonu nācās izlaist. Sportists atzina, ka tas bijis grūts periods, bet mākoņa zelta maliņa viennozīmīgi esot gūtā iespēja būt kopā ar ģimeni un mazo meitiņu.