foto: AFP/Scanpix
Futbolista Halka ģimenē gaida ceturto bērniņu; šoreiz māte būs bijušās sievas māsasmeita
Ilggadējais Brazīlijas izlases futbolists Halks.
Sporta zvaigznes
2021. gada 24. septembris, 05:35

Futbolista Halka ģimenē gaida ceturto bērniņu; šoreiz māte būs bijušās sievas māsasmeita

Jauns.lv

Brazīliešu futbola zvaigznes Dživanildo Vieiras de Souzas (plašāk pazīstams kā Halks) sieva gaida bērniņu, par to pāris pagājušajā nedēļas nogalē paziņoja sociālajos. Tas būtu mazāk interesanti, ja vien viņa bijusī sieva Irana Andželo (33) nebūtu tagadējās dzīvesbiedres Kamillas (32) tante.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

35 gadus vecais Brazīlijas izlases uzbrucējs Halks, kurš savulaik bija starp vislabāk atalgotajiem futbolistiem pasaulē, ir tēvs trim bērniem dēliem Īanam, Tjagu un meitai Alisai. Trīs pirmo bērnu māte ir Irana Andželo, bet ceturtais tiek gaidīts kopā ar Kamillu. Par to pāris paziņoja pagājušajā sestdien “Instagram” kontos, publicējot kopā ar vairāk datortomogrāfijas bildēm.

Halks, kurš savu iesauku ieguvis, pateicoties līdzībai ar supervaroni, no savas sievas izšķīrās aizpērn pēc 12 gadiem laulībā, bet dažus mēnešus vēlāk apstiprināja romantiskās attiecības ar Iranas Andželo māsas meitu. Pagājušajā gadā futbolists atzinās, ka iepriekš bija neuzticīgs savai sievai laulības laikā, tomēr kategoriski noliedza, ka būtu bijis kādās attiecības ar Kamillu, esot precējies pirmo reizi.

Arī sociālo tīklu strīdā ar bijušo sievu viņš kategoriski noliedza, ka būtu krāpis viņu ar Kamillu, kuru Irana Andželo esot audzinājusi kā savu meitu. Tāpat konflikta laikā viņš atklāja, ka pirmo reizi apprecējies tikai tāpēc, ka viņa esot gaidījusi bērnu no sportista. Halks nekad neesot mīlējis Iranu Andželo, kura kļuva stāvoklī pēc mazāk nekā mēneša attiecībām ar futbola zvaigzni.

“Mūsu laulība neveidojās mīlestības vai kaisles dēļ. Tā bija tikai kļūda, jo tu biji stāvoklī ar Īanu,” skarbi uz pirmo laulību skatās spožu karjeru Ķīnā aizvadījušais Halks. Tieši Ķīna ir viens no iemesliem, kāpēc viņš tik ātri apprecējies ar Kamillu. Viņai bija jābūt precētai, lai varētu palikt kopā ar savu mīļoto, kurš tolaik pārstāvēja Šanhajas SIPG vienību.

Halks sociālajos tīklos vairākkārt noliedzis, ka pirmās laulības izjukšanai neesot bijis nekāds sakars ar Kamillu: “Es esmu vīrietis. Es nebiju laimīgs savā laulībā. Man bija daudz iemeslu. Es visu kopdzīves laiku krāpu Iranu, un viņa to zināja, tomēr to pieļāva. Tieši tik būtisks viņai bija statuss – būt Halka sievai.”

“Es nedomāju, ka esmu neglīts, turklāt esmu jauns. Kamilla ir jauna un ļoti skaista. Mēs sagājām kopā, jo tajā laikā bijām brīvi,” tā par savu jauno attiecību sākumu stāsta futbola zvaigzne.

Halks karjeras laikā spēlējis ne vien Brazīlijā un Ķīnā, bet arī Japānā, Portugāles grandā “Porto” Krievijas klubā Sanktpēterburgas “Zeņit”. Uguņošana šajos klubos viņam ļāva tikt pie ļoti ienesīga līguma Ķīnā. Halks Brazīlijas izlases rindās aizvadījis 49 spēles, kurās guvis 11 vārtus. Pēdējais izsaukums uz Brazīlijas izlasi (pēc 6 gadu pārtraukuma) viņam bija vēl pat šogad. Savukārt šo sezonu Halks aizvada Brazīlijas virslīgā Belo Horizontes klubā “Atletico Mineiro”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās