foto: AP/Scanpix
Grieķu tenisa zvaigzne Cicips pret Covid-19 vakcinēšoties tikai vienā gadījumā
Stefans Cicips 12. augustā pēc spēles tika sveikts 23. dzimšanas dienā
Sporta zvaigznes
2021. gada 17. augusts, 13:36

Grieķu tenisa zvaigzne Cicips pret Covid-19 vakcinēšoties tikai vienā gadījumā

Jauns.lv

Grieķu tenisa zvaigzne un šī brīža pasaules trešā rakete Stefans Cicips paziņojis, ka Covid-19 vakcīnu saņems tikai tādā gadījumā, ja tā kļūs obligāta dalībai tenisa turnīros, raksta CNN.

Kamēr vispasaules augstākā vīriešu tenisa ATP tūre publiski mudinājusi spēlētājus vakcinēties, 23 gadus vecais grieķu sportists ir starp tiem, kuri vēl šaubās.

"Neviens man neko nav teicis. Neviens nav licis obligāti vakcinēties," viņš sacīja žurnālistiem, atbildot uz jautājumu, vai viņš vakcinēsies pirms sacensībām ASV.

Grieķu tenisa zvaigzne Stefans Cicips - kortos un atpūtā pludmalē

gallery icon

"Kādā brīdī man tas būs jādara, esmu par to diezgan pārliecināts, taču līdz šim sacensībās tas nav bijis obligāti, tāpēc es to neesmu darījis, nē," piebilda Cicips.

Jūnijā Cicips sasniedza "French Open" finālu, bet vēlāk Vimbldonā piedzīvoja sagrāvi, noslēdzot dalību turnīrā jau pirmajā kārtā. Toreiz viņš žurnālistiem sacīja, ka viņam ir grūti dzīvot un sacensties Covid-19 "burbulī".

Grieķa Stefana Cicipa emocijas "French Open" finālspēlē

Svētdien tika aizvadīts Francijas atklātā tenisa čempionāta fināls, kurā triumfēja serbs Novaks Džokovičs. Finālspēlē viņš vairāk nekā četru stundu ilgā ...

gallery icon

Tenisa pasaulē viedoklis par vakcinēšanos pret Covid-19 ir ļoti dalīts. Piemēram, serbu tenisa zvaigzne ​​Novaks Džokovičs aprīlī sacīja, ka cer, ka vakcinēšanās pret Covid-19 dalībai tenisa turnīros nekļūs obligāta. Par savu vakcinācijas statusu Džokovičs atbildēt atteicās.