foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS
RFS laika apstākļu dēļ kavē lidojumu uz UEFA Eiropas Konferenču līgas spēli Fēru salās
RFS komanda pirms spēles "Optibet" virslīgā.
Futbols
2021. gada 14. jūlijs, 16:16

RFS laika apstākļu dēļ kavē lidojumu uz UEFA Eiropas Konferenču līgas spēli Fēru salās

Jauns.lv / LETA

RFS futbolisti trešdien atlikuši uz vēlāku laiku došanos uz UEFA Eiropas Konferenču līgas sezonas kvalifikācijas turnīra spēli izbraukumā ar Fēru salu vienību "Klaksvik", savā "Twitter" kontā ziņo RFS.

Laika prognoze liecina par vēja spēka samazināšanos Fēru salās ceturtdienas gaitā, taču spēle Fēru salu pilsētā Klaksvikā paredzēta jau ceturtdien, kad Latvijā būs plkst.21.

"Slikto laika apstākļu Fēru salās dēļ mūsu lidojums pārcelts uz šobrīd nezināmu laiku, vēsta ieraksts RFS "Twitter" kontā. "Komanda jau bija gatava doties uz lidostu, taču nācās atgriezties viesnīcā un gaidīt jaunumus."

Tikmēr viņu pretinieku komandas oficiālajā kontā novēlēts, lai izdodas veiksmīgi nokļūt galamērķī.

Pirmajā cīņā RFS Slokas stadionā Jūrmalā ar 2:3 (0:2) piekāpās "Klaksvik.

Vārtus mājinieku labā guva Žiga Lipuščeks un Artūrs Zjuzins, viesiem - Bjūbekars Sumerī, Pals Kletskards un Heini Vatnsdāls.

1993.gada Eiropas Kausu ieguvēju kausa izcīņas priekšsacīkstēs Jelgavas RAF tika piešķirts zaudējums ar 0:3, jo pēc uzvaras savā laukumā ar 1:0 pār Torshavnas "Havnar Boltfelag" jelgavnieki laika apstākļu laicīgi dēļ nespēja ierasties uz atbildes spēli.

Kvalifikācijas turnīra nākamo kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēles tiks aizvadītas 6. un 8., kā arī 13. un 15.jūlijā.

UEFA Eiropas Konferenču līgas pamatturnīrā spēlēs 32 komandas, no kurām garākais ceļš līdz pamatturnīram ir piecas kvalifikācijas kārtas.