foto: https://www.instagram.com/the_crochet_girl/
Pirmās formulas zvaigzne Hilkenbergs apprecējies ar skaistuli no Lietuvas
Sporta zvaigznes
2021. gada 22. jūnijs, 15:12

Pirmās formulas zvaigzne Hilkenbergs apprecējies ar skaistuli no Lietuvas

Jauns.lv

Slepenā kāzu ceremonijā Monako apprecējušies Pirmās formulas pilots Niko Hilkenbergs un lietuviešu dizainere Egle Ruškīte, vēstī ārzemju prese.

foto: ddp/mspb / Vida Press
Niko Hilkenbergs.

Pāris ir kopā jau vairākus gadus un Monako izvēlējušies par savu dzīvesvietu; tur viņi arī viens otram zvērēja mūžīgu mīlestību. Tiek vēstīts, ka ceremonijā piedalījās daži tuvākie jaunlaulāto draugi un ģimenes locekļi.

Lietuvā dzimusī modes dizainere Egle Ruškīte savām kāzām bija izvēlējusies baltu īsu kleitu un tādas pašas krāsas augstpapēžu kurpes. Vācu F-1 pilots Niko Hilkenbergs svinīgajā dienā bija tērpies krēmkrāsas uzvalkā.

Ar skaistā mirkļa fotogrāfiju lietuviete padalījusies sociālajos tīklos. Attēls tapis vien dažas minūtes pēc tam, kad abi oficiāli bija kļuvuši par vīru un sievu. "Hilkenberga kungs un kundze", fotogrāfijas parakstā vēstī jaunlaulātā sieva. Arī sociālajos tīklos viņa nomainījusi savu profila informāciju, no kuras noprotams, ka lietuviešu dizainere tagad oficiāli būs zināma kā Egle Ruškīte-Hilkenberga.

Zināms, ka Egle un Niko viens otru pirmoreiz satikuši pirms sešiem gadiem - abiem bijuši kopīgi draugi. Lietuviete toreiz nav zinājusi, ka simpātiskais vācietis ir F-1 pilots. Pāris saderinājās pagājušā gada rudenī Venēcijā. 

Pirmās formulas pilots Niko Hilkenbergs

gallery icon

Tēmas