Hokejs
2021. gada 27. maijs, 15:52

VIDEO: Ronalds Ķēniņš treniņa laikā atklāj Latvijas izlases panākumu atslēgu

Jauns.lv

Mobilo sakaru operators BITE piedāvā ielūkoties mūsu hokejistu ikdienā. Šogad IIHF Pasaules čempionāts hokejā 2021 notiks tā dēvētajos "burbuļos", kas vienlaikus nozīmē ļoti ierobežotu piekļuvi čempionāta aizkulisēm un hokejistiem.

Video skatītājiem ir iespēja ielūkoties čempionāta "burbuļos", aizkulisēs, treniņu norisē, kā arī neformālās sarunās ar hokejistiem.

Šajā čempionāta dienasgrāmatā varēsiet uzzināt, vai aizsargam ir būtisks nūjas lāpstiņas stāvoklis, par to vairāk pastāstīs Kristaps Zīle. TIkmēr Rolands Ķēniņš aizvadīs treniņu ar piestiprinātu mikrofonu, un ikviens varēs dzirdēt, kādas ir sarunas notiek hokeja izlases treniņa laikā, bet Miks Indrašis pastāstīs, ko hokejisti dara brīvajās dienās. Un vēl - kas ir "fizio rooms"? Skaidro izlases fizioterapeits Ēriks Visockis.

Ronalds Ķēniņš vēl vienā video sižetā no treniņa saviem komandas biedriem cenšas atklāt pareizāko Latvijas izlases spēles modeli, vai partneri viņu klausīs un spēles laikā piespēlēs ripu tikai viņam, par to pārliecināsimies jau tuvākajos mačos.