foto: CHINE NOUVELLE/SIPA
Itālijas izlases treneris: pret Latviju sagaidu ļoti smagu spēli
Hokejs
2021. gada 23. maijs, 17:30

Itālijas izlases treneris: pret Latviju sagaidu ļoti smagu spēli

Jauns.lv / LETA

 Itālijas vīriešu hokeja izlases treneris Džordžo de Betins sagaida, ka rītdienas mačs pret pasaules čempionāta saimnieci Latviju būs ļoti smags.

Itālijas izlase svētdien "Arēnā Rīga" B apakšgrupas spēlē ar 1:4 zaudēja Norvēģijai, piedzīvojot otro neveiksmi šajās meistarsacīkstēs. Jau rītdien plkst.16.15 pretī stāsies Latvijas valstsvienība.

Latvijas hokeja izlases līdzjutēji pie "Radisson" un "Arēna Rīga"

Īsi pirms mūsu valstsvienības hokejisti pameta "Radisson Blu Latvija", maršruta garumā, ceļa malā bija sapulcējušies fani, lai pavadītu hokejistus uz ...

gallery icon
72

"Latvija ir stipra komanda. Mums ir bijušas smagas spēles pret viņiem pēdējos gados. Redzēju to lielisko spēli pret kanādiešiem, taču vakar viņiem bija nepatīkams zaudējums. Latvija ir arī mājiniece, tāpēc sagaidu ļoti smagu spēli. Cienu Latvijas izlasi - tā ir komanda, kas pēdējos gados ir ļoti progresējusi," pēcspēles preses konferencē teica attālināti strādājošā komandas galvenā trenera Grega Airlenda asistents de Betins.

Fani pēc spēles pavada Latvijas izlases hokejistus

Pie "Arēnas Rīga" piektdienas vakarā pulcējās Latvijas izlases līdzjutēju pūļi, lai sveiktu Latvijas hokejistus ar vēsturisku uzvaru pret Kanādas valstsvienību. ...

gallery icon
44

Tikmēr Itālijas izlases vārtsargs Džastins Facio atzina, ka svētdienas mačā varēja demonstrēt labāku sniegumu.

"Pāris epizodēs varēju glābt komandu. Esmu apmierināts ar savu spēli, taču otrais periods bija ļoti slikts. Trešajā periodā parādījām, uz ko esam spējīgi," uzsvēra Facio, paužot cerību labi atjaunoties pirms pirmdien gaidāmās cīņas. "Cerams, ka varēsim atpūsties. Skatīsimies video un analizēsim, no tā arī veidojot mūsu spēli."

B apakšgrupā svētdien spēles aizvadīs arī Kazahstāna - Somija un Kanāda - ASV.

Apakšgrupas līdere ar sešiem punktiem divās spēlēs ir Vācija, par diviem punktiem mazāk Latvijai, Somija vienā spēlē nopelnījusi trīs punktus, bet tikpat ir ceturtajā pozīcijā esošajai Norvēģijai, kuras rēķinā divi mači. Kazahstānai divi punkti vienā spēlē, bet bez punktiem ir ASV, Kanāda un Itālijas, kas no pēdējām trim izlasēm vienīgā aizvadījusi divus mačus.