Fitness
2021. gada 20. maijs, 16:59

FOTO: Latvijas fitnesa skaistule Vanesa Belova triumfē Eiropas čempionātā

Jauns.lv

Mājup no Spānijas pilsētas Santasuzanas atgriezusies Latvijas fitnesa izlase, kas no 13. līdz 17. maijam piedalījās IFBB Eiropas čempionātā fitnesā un ikgadējā Eiropas bodibildinga un fitnesa federācijas kongresā.

Kā portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijā (LBFBF), Latvijas izlasi pārstāvēja sportistes Vanesa Belova un Marina Zvančuka, LBFBF prezidente Kristīne Vederņikova un galvenais treneris Vladimirs Belovs. Latvijas sportistes tika atbalstītas ar līdzfinansējumu no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta.

Sacensības ilga četras dienas, un tajās piedalījās vairāk nekā 900 sportisti no 45 Eiropas valstīm. Atlētu sagatavotības līmenis bija ļoti augsts un milzīga konkurence katrā kategorijā.

Fitnesa skaistules Vanesa Belova un Marina Zvančuka Eiropas čempionātā

Mājup no Spānijas pilsētas Santasuzanas atgriezusies Latvijas fitnesa izlase, kas no 13. līdz 17. maijam piedalījās IFBB Eiropas čempionātā fitnesā ...

gallery icon

Pamatīgu sensāciju sagādāja Latvijas komandas pārstāve, 21 gadu vecā, trīskārtējā IFBB pasaules čempione jauniešiem, "Olympia Amateur Europe 2015" uzvarētāja un vairāku "Arnold Classic" turnīru vicečempione Vanesa Belova, kura ļoti skaistā un spēcīgā konkurencē, kura triumfēja pieaugušo grupā, izcīnot  kategorijā Artistics Fitness virs 168cm.

Turklāt sacenšoties starp 3 kategoriju uzvarētājām, Vanesa izcīnīja arī 2021. gada Absolūtās čempiones titulu Artistics Fitness kategorijā.

Pasaules fitnesa skaistākie augumi atrādās Rīgā

18. oktobrī Rīgā "Studio 69" Koncerta zālē norisinājās nozīmīgs, pasaules līmeņa fitnesa sporta veidu pasākums - IFBB Pasaules Fit Model ...

gallery icon

Fitness sacensības sastāv no diviem vērtēšanas raundiem. Vanesa tradicionāli nodemonstrēja ļoti oriģinālu un emocionāli krāšņu izvēles programmu, kurā pēc tiesnešu vērtējuma ierindojās vienbalsīgi pirmajā vietā.

Bikini fitnesa sporta veida pārstāvei Marinai Zvančukai kategorijā Bikini Fitness -172 cm pietrūka viens punkts līdz fināla sešiniekam. Marina ierindojās 7. vietā starp 23 dalībniecēm.

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē apakšveļā

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē "Lauma Lingerie" apakšveļā.

gallery icon