foto: Edijs Pālens/LETA
Karsumam rezultatīva piespēle un zaudējums
Karsums uz ledus pavadītajās 12 minūtēs un 47 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.
Hokejs
2021. gada 23. marts, 00:31

Karsumam rezultatīva piespēle un zaudējums

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums pirmdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē, Krēfeldes "Pinguine" komandai ciešot zaudējumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karsuma, Kristofera Binduļa un Filipa Bunča pārstāvētā "Pinguine" viesos ar 3:6 (1:2, 2:1, 0:3) piekāpās Ingolštates ERC komandai.

Karsums uz ledus pavadītajās 12 minūtēs un 47 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3. Buncim 13 minūtēs un 41 sekundē bija četri no sešiem uzvarētiem iemetieniem, sešas soda minūtes un negatīva lietderība -1, bet Bindulis 17 minūtēs un 13 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Visos trīs viesu vārtos piedalījās savulaik Rīgas "Dinamo" spēlējušais kanādiešu uzbrucējs Lūkass Lesio, kuram bija divi precīzi metieni un viena rezultatīva piespēle.

"Pinguine" ar 15 punktiem 25 dueļos ieņem septīto vietu Ziemeļu grupā, no priekšpēdējās vietas atpaliekot par 18 punktiem.

Savukārt Artūra Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers" ar 20 punktiem 25 spēlēs ir pārliecinoši pēdējā vietā starp septiņām Dienvidu grupas vienībām.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.