Sākusies brīvprātīgo pieteikšanās hokeja pasaules čempionātam Rīgā
Hokejs
2021. gada 24. februāris, 12:05

Sākusies brīvprātīgo pieteikšanās hokeja pasaules čempionātam Rīgā

Jauns.lv

Brīvprātīgie palīgi, kuri vēlas piedalīties IIHF 2021. gada hokeja pasaules čempionāta organizēšanā, no šodienas var pieteikties dažādu darbu veikšanai turnīra laikā. Ja vēlies iegūt lielisku pieredzi un tuvplānā redzēt pasaules hokeja zvaigznes, aizpildi pieteikuma anketu un kļūsti par brīvprātīgo, vēsta rīkotāji.

“Līdz lielajiem hokeja svētkiem Latvijā ir atlicis mazāk nekā 100 dienu. Tādēļ man ir liels prieks paziņot par brīvprātīgo programmas uzsākšanu. Bez brīvprātīgiem palīgiem šāda mēroga pasākumi nav iedomājami,” sacīja pasaules čempionāta orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis. “Tā ir lieliska iespēja iegūt pieredzi un būt notikumu centrā. Tikai ar brīvprātīgo iesaisti šie svētki var izdoties par visiem 100 procentiem.”

Katrs brīvprātīgais saņems oficiālo čempionāta apģērbu un viņam tiks nodrošināta ēdināšana.

Lai kļūtu par brīvprātīgo un iegūt lielisku karjeras pieredzi, nepieciešams pieteikties, aizpildot anketu. Brīvprātīgo reģistrēšanās anketa šeit.

“Arēna Rīga”, kas tika uzcelta IIHF hokeja pasaules čempionātam 2006. gadā un ir mājvieta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas “Dinamo”, būs galvenā turnīra arēna un uzņems B grupas spēles, divus ceturtdaļfinālus (ieskaitot Latvijas spēles, ja tā kvalificēsies), pusfinālus un mačus par medaļām.

Olimpiskais sporta centrs atrodas ielas pretējā pusē un tiks pārveidots par hokeja arēnu. Tas uzņems A grupas cīņas un divas ceturtdaļfināla spēles.