foto: FC "Irtiš"
Krievijā uz ielas nogalināts 21 gadu vecs futbolists
Jegors Drobišs FC "Irtiš" formā.
Sporta zvaigznes
2021. gada 27. janvāris, 15:44

Krievijā uz ielas nogalināts 21 gadu vecs futbolists

Jauns.lv

Krievijas pilsētā Omskā uz ielas nogalināts 21 gadu vecais krievu futbolists Jegors Drobišs.

Kā, atsaucoties uz kārtībsargājošām iestādēm, vēsta Krievijas mediji, Drobiša līķis tika atrasts pagājušajā naktī īsi pirms pusnakts. Jegors Drobišs ticis nodurts ar dūrienu sirdī. Par notikušo ierosināta krimināllieta par slepkavību un slepkavības mēģinājumu.

Omskas mediji ziņo, ka Jegors esot bijis alkohola reibumā un kopā ar 22 gadus veco draugu devies mājup no alkohola veikala, kad viņiem uzbruka ar nazi bruņoti cilvēki. Drobišs pēc naža dūriena sirdī miris turpat notikuma vietā, bet viņa draugs smagā stāvoklī nogādāts reanimācijā. Viņš šobrīd ir veiksmīgi pārcietis operāciju un spēj patstāvīgi elpot, tomēr līdz pusdienlaikam vēl nebija tādā stāvoklī, lai sniegtu policijai liecību par notikušo.

Jegors Drobišs bija Omsks “Dinamo” un Omskas “Iritš” klubu audzēknis. Kā teikts, “Irtiš” kluba paziņojumā, balsta pussarga pozīcijā spēlējušais  Drobišs 2019. gadā debitēja galvenās komandas sastāvā, kas tobrīd spēlēja pēc spēka trešajā Krievijas līgā (šobrīd spēlē otrajā). “Irtiš” rindās viņš laukumā devās trīs mačos.

Jaunais futbolists pēdējo gadu bija bez komandas.

Futbola klubs "Irtiš" izteicis visdziļāko līdzjūtību Jegora tuviniekiem un radiem.

Tēmas