foto: Twitter @Olimpiade_lv
Tirdzniecības centrā "Akropole" norisinās 3x3 basketbola līgas “Top Gun” vasaras sezonas finālturnīrs
Basketbols
2020. gada 26. septembris, 17:12

Tirdzniecības centrā "Akropole" norisinās 3x3 basketbola līgas “Top Gun” vasaras sezonas finālturnīrs

Jauns.lv

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” šodien ir sācies un rīt turpināsies Latvijas 3x3 basketbola līgas “Top Gun” vasaras sezonas finālturnīrs.

Šodien līdz pat pulksten 22.00 norisināsies grupu turnīru spēles, savukārt rīt (no pulksten 11.00 līdz 19.00) gaidāmas izslēgšanas spēles vīriešu komandām, kā arī sieviešu vienību turnīrs.

Visas komandas cīnās par naudas balvu. Kopējais balvu fonds – 4800 eiro.

Turnīrs noslēgs “Top Gun” vasaras sezonu un iesāks “Top Gun” pamatsacensību pirmo sezonu, kuru plānots aizvadīt līdz 2021. gada maijam.

Kā ziņo Latvijas Basketbola savienība, “Top Gun” sešos vasaras posmos piedalījās 28 vīriešu komandas no 16 pilsētām un pašvaldībām, kā arī 14 sieviešu komandas, tai skaitā divi kvarteti no Lietuvas. Vīriešu konkurencē divos posmos uzvarēja “Ķekava”, ko pārstāvēja Latvijas izlases spēlētāji, bet pa reizei triumfēja Saldus, Madonas, Mārupes un Jelgavas komandas. Kopumā vasaras turnīri pulcēja 140 basketbolistus.

Papildus labam basketbolam, skatītājus priecē muzikāla izklaides programma, Basketbola muzeja ekspozīcija, dokumentālās filmas “Komandas mūzika” pirmizrāde un aktivitātes bērniem.