foto: LETA
Rīgas "Dinamo" noslēdz līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu
Lauris Dārziņš
Hokejs
2020. gada 24. jūlijs, 19:53

Rīgas "Dinamo" noslēdz līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" vienojusies par līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu, piektdien savā tīmekļa vietnē informēja klubs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

35 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā KHL sezonā laukumā devās 54 spēlēs, kurās guva 11 vārtus un 21 reizi rezultatīvi piespēlēja, laukumā vidēji spēlē pavadot 17 minūtes un 52 sekundes un kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Pavisam savas karjeras laikā "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos viņš desmit sezonu laikā ir piedalījies 506 spēlēs, kurās ir nopelnījis 299 rezultativitātes punktus (124 vārti un 175 piespēles).

Līdz KHL 2020./2021.gada sezonas sākumam palicis pusotrs mēnesis. Laikā, kad citas komandas jau nokomplektējušas sastāvus, rīdziniekiem pagaidām līgums ir vien ar pieciem jaunajiem hokejistiem, no kuriem pamatsastāva spēlētājs ir tikai Emīls Ģēģeris.

Jau ziņots, ka pirmdien par vienības galveno treneri apstiprināts latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra, bet otrdien tika prezentētas vienības jaunās spēļu formas un kluba logo.

Jaunais Rīgas "Dinamo" treneris Pēteris Skudra preses konferencē stāsta par nākotnes mērķiem

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" jaunajam galvenajam trenerim Pēterim Skudram šī nav vienkārši nākamā darba vieta, trešdien preses ...

gallery icon
35

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.