foto: Andreas Schlichter/FotoSchlichter/Scanpix
4. līgas kluba "Saarbruecken" neticamais stāsts beidzas Vācijas kausā pusfinālā
"Saarbruecken" futbolisti pārdzīvo par zaudētajiem vārtiem.
Futbols
2020. gada 10. jūnijs, 10:54

4. līgas kluba "Saarbruecken" neticamais stāsts beidzas Vācijas kausā pusfinālā

Jauns.lv / LETA

Pirmajā Vācijas kausa pusfinālā Felklingenā otrdien ceturtās līgas kluba "Saarbruecken" lidojums pretī Eiropas kausiem tika apturēts, zaudējot Leverkūzenes "Bayer".

"Saarbruecken" zaudēja Leverkūzenes "Bayer" ar 0:3 (0:2).

Leverkūzenes klubam bija milzīgs pārsvars, kas izpaudās trijos vārtu guvumos. Divi no tiem tika iesisti jau pašā spēles sākumā, viesiem droši aizvadot spēli līdz iekļūšanai finālā.

Vārtus 11.minūtē guva Musa Diabī, bet astoņas minūtes vēlāk izcēlās Lukass Alario. Beigu rezultātu jau 58.minūtē fiksēja Karims Bellarabi.

"Saarbruecken" ir pirmā komanda no ceturtās līgas, kas spējusi sasniegt Vācijas kausa pusfinālu.

Uzvaras gadījumā bija liela iespējamība, ka zārbrikenieši tiktu arī līdz dalībai nākamās sezonas Eiropas līgā, ja otrā pusfinālā uzvarētu Minhenes "Bayern".

Vispirms ar 3:2 tika apspēlētas divas otrās bundeslīgas komandas - Rēgensburgas "Jahn" un "Koln", tad ar 0:0 (5:3 pēcspēles sitienos) - trešās līgas vienība "Karlsruher SC", bet ceturtdaļfinālā tādā pašā veidā ar 1:1 (7:6 pēcspēles sitienos) - arī pirmās bundeslīgas vienība no Diseldorfas "Fortuna".

Visas spēles Zārbrikenes klubs aizvadīja savā laukumā.

"Saarbruecken" parasti spēles aizvada Ludviga parka stadionā, bet būve šobrīd tiek renovēta, tāpēc kluba spēles tiek aizvadītas Felklingenas stadionā.

Bija šaubas, vai Felklingenas stadionā būs iespējams aizvadīt spēles drošos apstākļos, taču Vācijas Futbola savienība (DFB) šai iecerei deva zaļo gaismu.

Trešdien otrajā Vācijas kausa pusfināla duelī tiksies Minhenes "Bayern" un Frankfurtes "Eintracht".

Fināls notiks 4.jūlijā Berlīnes olimpiskajā stadionā.

Visi dueļi notiek bez skatītāju līdzdalības.