Ko par Porziņģa sniegumu saka treneris un komandas lielākā zvaigzne?
Kristapa Porziņģa debija pasaules spēcīgākajā basketbola līgā izdevusies ļoti sekmīga.
Basketbols
2015. gada 29. oktobrī, 12:36

Ko par Porziņģa sniegumu saka treneris un komandas lielākā zvaigzne?

Jauns.lv

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc veiksmīgi aizvadītās debijas spēles Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) saņēmis uzslavas no Ņujorkas "Knicks" galvenā trenera un komandas biedriem, vēsta ESPN.

Ko par Porziņģa sniegumu saka treneris un komandas...

20 gadus vecais Porziņģis savā pirmajā spēlē guva 16 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas zem groziem. "Neko vairāk [no Porziņģa] nevar prasīt," "Knicks" līderis Karmelo Entonijs norādīja, ka jaunais komandas biedrs aizvadījis labu spēli.

Savukārt Ņujorkas kluba galvenais treneris Dereks Fišers uzteica Porziņģa agresīvo spēli. "Viņa sniegums, ņemot vērā gadu skaitu, kā arī viņa auguma un svara proporicijas, bija atmiņā paliekošs. Domāju, ka Porziņģim esot laukumā, mēs varam sagaidīt patiešām ļoti labas lietas," sacīja Fišers.

Savukārt pats Latvijas basketbola talants sacīja, ka ir priecīgs par pirmo uzvaru. "Centos spēlēt agresīvi. Jāsaka paldies Karmelo Entonijam, kurš ar savu sniegumu mūsu spēli padara vienkāršāku. Sbarīgi, ka visu spēli nocīnījāmies aizsardzībā," piebilda NBA debitants.

Porziņģi pēc spēles Milvoki uzticīgi gaidījusi neliela vietējo latviešu fanu grupiņa, ar kuru basketbolists arī vēlāk ticies.

Jau ziņots, ka "Knicks" sezonu sāka uzvarot Milvoki "Bucks" ar 122:97.

Nākamo spēli Ņujorkas komanda aizvadīs jau ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Atlantas "Hawks", kas sezonu sāka otrdien ar 94:106 zaudējot Detroitas "Pistons".

BNS / Foto: EPA/LETA