foto: imago images/Sven Simon/Scanpix
"Bayern" futbolists saņem sodu, jo devies apciemot autoavārijā cietušo dēlu
Vācijas futbola izlases un Minhenes "Bayern" aizsargs Žeroms Boatengs.
Futbols
2020. gada 2. aprīlis, 12:49

"Bayern" futbolists saņem sodu, jo devies apciemot autoavārijā cietušo dēlu

Jauns.lv / LETA

Vācijas futbola flagmaņa Minhenes "Bayern" aizsargs Žeroms Boatengs bez atļaujas pameta pilsētu, lai apciemotu savu dēlu, par ko vēlāk saņēmis sodu no komandas.

Kā vēsta televīzijas kanāls TVO, 31 gadu vecais aizsargs otrdien pametis pilsētu, lai dotos apraudzīt savu dēlu, kurš cieta autoavārijā. Par strikto noteikumu neievērošanu Covid-19 vīrusa izplatības laikā komanda futbolistam piešķīra naudas sodu, kura apmērs netiek atklāts.

"Kluba aizsargs Boatengs otrdien pameta Minheni, par to neinformējot klubu," teikts Vācijas čempiones paziņojumā. "Spēlētājs pārkāpis kluba nosacījumus, atrodoties pārāk tālu no mājām."

Piešķirtais naudas sods vēlāk tiks ziedots kādai no vietējām slimnīcām.

"Zinu, ka pieļāvu kļūdu, par savu rīcību neinformējot klubu, bet tobrīd domāju vienīgi par savu dēlu," sarunā ar laikrakstu "Bild" pauda futbolists. "Viņa veselība nebija labākajā stāvoklī. Ja dēls zvana tēvam, došos pie viņa jebkurā dienas laikā."

Marta vidū par pārtraukumu sezonā paziņoja arī Vācijas Bundeslīga, kas pauda, ka jau aprīļa vidū plāno atsākt mačus. Pagaidām gan skaidrs, ka sezona aprīļa sākumā neatsāksies un pēdējās spēles vadošajās Eiropas līgās varētu notikt vien vasaras mēnešos.

Līdz sezonas pārtraukumam "Bayern" 25 spēlēs paspēja iekrāt 55 punktus un par četriem punktiem apsteidza sīvāko konkurenti Dortmundes "Borussia". Vācijas bundeslīgā teju vai katrai komandai palikušas vien deviņas spēles.