foto: REUTERS/SCANPIX
Kurucam 14 punkti graujošā uzvarā G līgas spēlē
Rodions Kurucs gaida iespēju atgriezties NBA.
Basketbols
2020. gada 25. februāris, 09:06

Kurucam 14 punkti graujošā uzvarā G līgas spēlē

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs pirmdien Ņujorkā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības jeb G līgas spēlē izcēlās ar 14 punktiem, palīdzot "Nets" svinēt pārliecinošu uzvaru mājās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nets" savā laukumā ar 123:84 (32:27, 33:21, 33:16, 25:20) sagrāva Grīnsboro "Swarm".

Jau ziņots, ka Kurucs svētdien atgriezās komandas rīcībā pēc NBA spēles divas dienas iepriekš, kurā viņš rezervistu soliņu pameta vien pēdējās trijās mača minūtēs pret Šarlotas "Hornets".

Kurucs laukumā pabija 19 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu un četrus no astoņiem trīspunktu metieniem, nerealizējot vienīgo "sodiņu". Viņa rēķinā arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, divas kļūdas un sešas personiskās piezīmes. "Nets" ar latvieti laukumā ielaida par 15 punktiem vairāk nekā iemeta.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Nikolass Klākstons, kamēr "double-double" sakrāja Džastins Andersons - 17 punkti un desmit rezultatīvas piespēles - un Džonatans Kasibabu - 15 punkti un 13  atlēkušās bumbas. "Swarm" vienībā 23 punkti Dveinam Beikonam.

Nākamo spēli Longailendas klubs aizvadīs ceturtdien savā laukumā ar Ņūorleānas "Pelicans" fārmklubu Ēri "BayHawks".

Kuruca pārstāvētā komanda ar 16 uzvarām 36 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 11. pozīciju 15 komandu vidū.