foto: REUTERS/SCANPIX
Neķītras dejas, iedzeršana un lamuvārdi: ieskats ģērbtuvē, kā amerikāņu futbolistes atzīmē uzvaru
Amerikānietes prot gan spēlēt futbolu, gan svinēt!
Futbols
2019. gada 8. jūlijs, 00:15

Neķītras dejas, iedzeršana un lamuvārdi: ieskats ģērbtuvē, kā amerikāņu futbolistes atzīmē uzvaru

Jauns.lv

Viņas prot ne vien spēlēt futbolu, bet arī atzīmēt panākumus! Tas jāsecina pēc video, kādu sociālajos tīklos publicējis ASV futbola valstsvienības vārtsardze Ašlīna Herisa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Herisas publicētajā video redzams, kā amerikānietes līksmo par Francijā izcīnīto pasaules čempioņu titulu, kas viņām ir otrais pēc kārtas un jau ceturtais kopumā (no pavisam astoņiem aizvadītajiem).

Amerikāniešu ģērbtuvē jautrība sit augstu vilni - pasaules čempiones gan malko alu un šampanieti, gan dejo, gan filmējas dažādos video klipiņos, kuros nekautrējas pat dažu reizi pateikt kādu skarbāku vārdu. Īsi sakot, meitenes svin ar vērienu. Interesanti zināt, kādas viņām būs lielās svinības, ja jau tāda jautrība valda ģērbtuvēs turpat stadionā.

Starp aktīvākajām līksmotājām bija arī viena no pasaules spožākajām sieviešu futbola zvaigznēm Aleksa Morgana.

foto: REUTERS/SCANPIX
Amerikānietes prot gan spēlēt futbolu, gan svinēt!

Jauns.lv jau ziņoja, ka amerikānietes finālā Lionā ar 2:0 (0:0) pārspēja Eiropas čempioni Nīderlandi.

Pirmajā puslaikā ASV izlasei bija neliels pārsvars, bet vairāk nekā stundu no spēles laika turnīra favorītes nespēja gūt vārtus. Mača rezultātu 61.minūtē atklāja Megana Rapino, kura realizēja 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts pēc videoatkārtojuma noskatīšanās. Astoņas minūtes vēlāk Rouza Lavelle ieraidīja otro bumbu nīderlandiešu vārtos, amerikāņu pussardzei pēc reida izdarot spēcīgu sitienu no soda laukuma robežas.

Tikmēr bronzas medaļas izcīnīja Zviedrijas futbolistes, kuras sestdien ar 2:1 (2:1) pārspēja anglietes. Zviedrija ir Latvijas izlases pretiniece 2021.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā, pēc diviem mēnešiem viesojoties Rīgā.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Rapino, labākās vārtsardzes balva tika nīderlandietei Sāri van Fēnendālai, bet labākās jaunās spēlētājas balvu saņēma vāciete Džūlija Gvinna.

ASV futbolistes četros no astoņiem Pasaules kausa finālturnīriem. Iepriekšējā finālturnīrā viņas Vankūverā finālā ar 5:2 pārspēja Japānu.

Tikmēr divi tituli ir Vācijai, bet pa vienai reizei finālturnīrā triumfējusi Japāna un Norvēģija.

Pēdējos divos finālturnīros katrā piedalījušās pa 24 izlasēm, bet FIFA valstsvienību skaitu plāno palielināt līdz 32.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās