foto: AP/Scanpix
Pols vēlas pamest Hjūstonas "Rockets", jo viņam radušās neatrisināmas nesaskaņas ar Hārdenu
Sezonas laikā Kriss Pols (pa kreisi) un Džeimss Hārdens neesot sarunājušies pat divus mēnešus, radot indīgu atmosfēru "Rockets" komandā.
Basketbols
2019. gada 19. jūnijs, 11:33

Pols vēlas pamest Hjūstonas "Rockets", jo viņam radušās neatrisināmas nesaskaņas ar Hārdenu

Jauns.lv / LETA

Kriss Pols nesaskaņu dēļ ar Džeimsu Hārdenu vēlas pamest Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Hjūstonas "Rockets", vēsta "Yahoo Sports".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informē medija avoti, abu basketbolisti nesaskaņas esot tik spēcīgas, ka tās neesot iespējams atrisināt.

Pēc "Rockets" zaudējuma aizvadītās sezonas NBA izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfinālā pret Goldensteitas "Warriors" basketbolistiem Pols esot devies pie Hjūstonas kluba vadības un pieprasījis maiņu, kamēr Hārdens licis izvēlēties, kuru no abiem spēlētājiem paturēt.

Sezonas laikā abi basketbolisti neesot sarunājušies pat divus mēnešus, radot indīgu atmosfēru "Rockets" komandā. Tāpat Hārdens šajā starpsezonā neatbildot uz Pola centieniem sazināties.

Tiesa, Pols jau iepriekš bija zināms kā spēlētājs, kuram regulāri gadās nesaskaņas ar komandas biediem. Tā tas bija arī Losandželosas "Clippers" komandā, kā rezultātā viņš 2017.gadā tika aizmainīts uz "Rockets".

"Viņi viens otru neciena. Abiem jāiet katram savs ceļš. Kriss nerespektē Džeimsa statusu līgā, kamēr Hārdenam ir vienalga, ko Pols iepriekš paveicis," pauda "Yahoo Sports" avots.

Hārdenu esot nokaitinājusi regulārie Pola savainojumi un sarežģītā personība.

Vēl 2018.gada izslēgšanas turnīrā Pols guva traumu, kamēr "Rockets" komanda Rietumu konferences finālā atradās vadībā pret "Warriors", tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu septiņu spēļu sērijā. Pēc savainojuma gūšanas basketbolists laukumā vairs nespēja atgriezties, būtiski ietekmējot Hjūstonas vienības izredzes iekļūt NBA finālā.

Pērn Pols, kuram šobrīd ir 34 gadi, ar "Rockets" parakstīja četru gadu līgumu par kopējo summu 160 miljoni dolāru (143 miljoni eiro). Tieši kontrakta apmērs varētu radīt problēmas klubam aizmainīt spēlētāju uz citu vienību. Aizvadītajā sezonā viņš regulārajā čempionātā piedalījās tikai 58 no 82 spēlēm.

Savukārt Pols regulāri sūdzējies par Hārdena spēles manieri ilgi pieturēt bumbu.

Pols aizvadītajā sezonā regulārā čempionāta 58 spēlēs vidēji iemeta 15,6 punktus un veica 8,2 rezultatīvas piespēles. Tikmēr 11 izslēgšanas turnīra cīņās viņa kontā caurmērā 17,0 punkti un 5,5 rezultatīvas piespēles.

Hārdens tikmēr bija regulārā čempionāta rezultatīvākais basketbolists - 78 spēlēs vidēji gūts 36,1 punkts un veiktas 7,5 rezultatīvas piespēles, kamēr izslēgšanas sacensībās 11 spēlēs viņš caurmērā atzīmējās ar 31,6 punktiem un 6,9 atlēkušajām bumbām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās