foto: LETA
Latvijas izlase rīta treniņu aizvadījusi sešu hokejistu sastāvā
Latvijas hokeja izlases treniņš.
Hokejs
2019. gada 11. maijs, 13:03

Latvijas izlase rīta treniņu aizvadījusi sešu hokejistu sastāvā

LETA

Latvijas hokeja izlase sestdien rīta treniņu aizvadīja sešu hokejistu sastāvā.

Latvijas komanda Slovākijā notiekošo pasaules čempionātu uzsāks sestdien, kad plkst.17.15 pēc Latvijas laika galvaspilsētā Bratislavā tiksies ar Austriju.

Kā informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Edgars Gaross, sestdienas rītā hokejistiem bija izvēles treniņš, bet tajā piedalījās seši spēlētāji - vārtsargi Elvis Merzļikins un Gustavs Grigals, aizsargi Jānis Jaks un Edgars Siksna, kā arī uzbrucējs Toms Andersons un Māris Bičevskis.

Sagaidāms, ka vārtu drošība šodienas mačā pret Austriju tiks uzticēta Kristeram Gudļevskim, jo pēdējo gadu izlases pirmais numurs Merzļikins nupat atgriezies no Ziemeļamerikas un kādu laiku bijis bez spēļu prakses.

Cīņu pret Austriju tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

Jau ziņots, ka piektdien B apakšgrupas pirmajās spēlēs Čehija ar 5:2 uzvarēja titula aizstāvētāju Zviedriju un Krievija ar tādu pašu rezultātu pārspēja Norvēģiju.

Turpinājumā Latvijai svētdien plkst.21.15 jāspēlē pret Šveices izlasi, bet 14.maijā plkst.17.15 - ar Itāliju. Divas dienas vēlāk plkst.21.15 gaidāma cīņa ar Čehijas valstsvienību, bet pēc tam sekos spēles ar Krieviju (18.maijs plkst.13.15), Zviedriju (20.maijs plkst.17.15) un Norvēģiju (21.maijs plkst.17.15).

Četras labākās apakšgrupas komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet abām vājākajām divu grupu izlasēm elite būs jāatstāj.