foto: AFP/Scanpix
Gulbis sīvā cīņā piedzīvo zaudējumu Budapeštas ATP turnīra dubultspēļu pusfinālā
Nopelnītie 90 ATP dubultspēļu ranga punkti ļaus Gulbim pēc trīs gadu pārtraukuma atgriezties ATP dubultspēļu reitingā.
Citi sporta veidi
2019. gada 26. aprīlis, 16:40

Gulbis sīvā cīņā piedzīvo zaudējumu Budapeštas ATP turnīra dubultspēļu pusfinālā

Jauns.lv / LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis piektdien cieta zaudējumu Budapeštas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gulbis, spēlējot kopā ar vācieti Andrē Begemanu, pusfināla mačā ar rezultātu 2-6, 7-6 (7:2), 6:10 piekāpās turnīra trešajam numuram Nīlam un Kenam Skupskiem no Lielbritānijas.

Gulbis, kurš parasti nepiedalās pāru sacensībās, par pusfināla sasniegšanu nopelnījis 90 ATP dubultspēļu ranga punktus, kas viņam pēc trīs gadu pārtraukuma ļaus atgriezties ATP dubultspēļu reitingā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas un Vācijas duets pirmās kārtas cīņā ar 6-4, 7-5 pārspēja čehu Romanu Jebavīju un argentīnieti Andresu Molteni, bet ceturtdaļfināla cīņā ar 6-3, 6-4 apspēlēja sacensību pirmo numuru Rohanu Bopanu no Indijas un britu Dominiku Inglotu.

Jau ziņots, ka šī turnīra vienspēļu sacensībās pasaules ranga 78.vietas īpašnieks Gulbis pirmās kārtas cīņā ar rezultātu 4-6, 7-6 (8:6), 6-7 (2:7) piekāpās serbam Laslo Džerem, kurš ir planētas 33.numurs un turnīrā izlikts ar piekto numuru.