foto: ZUMAPRESS.com
Timmam un Strēlniekam katram pa 6 punktiem "Olympiakos" uzvarā
Jānis Timma.
Basketbols
2019. gada 27. janvāris, 19:53

Timmam un Strēlniekam katram pa 6 punktiem "Olympiakos" uzvarā

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolisti Jānis Timma un Jānis Strēlnieks svētdien guva pa sešiem punktiem Grieķijas čempionāta mačā, kaldinādami Pirejas "Olympiakos" komandas uzvaru.

"Olympiakos" savā laukumā ar rezultātu 92:69 (16:14, 26:18, 22:19, 28:18) pārspēja "Kymis" vienību.

Timma laukumā pavadītajās 25 minūtēs un 38 sekundēs grozā raidīja savu vienīgo divpunktu metienu, vienu no trim tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi.

Tikmēr Strēlnieks 15 minūtēs un 17 sekundēs iemeta savu vienīgo divpunktu metienu un četrus no pieciem soda metieniem, bet aizmeta garām trīs "trejačus".

Viņam bija arī viena atlēkusī bumba, trīs rezultatīvas piespēles, viena kļūda, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, divas piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Pirejas vienībā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Zeks Lidejs.

Jau ziņots, ka Rolands Freimanis sestdien iemeta desmit punktus, kamēr viņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" izbraukumā ar rezultātu 93:76 pārliecinoši pārspēja "Panionios".

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 13 uzvarām 13 spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar 14 panākumiem 15 mačos seko Pirejas "Olympiakos" komanda. Savukārt Lemnosas "Ifaistos" ar astoņām uzvarām 15 spēlēs atrodas sestajā vietā.