foto: EPA/Scanpix
Timmam pietrūkst vienas atlēkušās bumbas līdz "double-double" viņa pārstāvētās "Olympiacos" zaudējumā
Basketbols
2018. gada 18. novembris, 22:15

Timmam pietrūkst vienas atlēkušās bumbas līdz "double-double" viņa pārstāvētās "Olympiacos" zaudējumā

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Jānis Timma svētdien guva desmit punktus un sakrāja deviņas atlēkušās bumbas viņa un Jāņa Strēlnieka pārstāvētās Pirejas "Olympiacos" zaudējumā Grieķijas spēcīgākās līgas mačā.

"Olympiacos" viesos ar 70:79 (14:15, 15:17, 22:23, 19:24) atzina Atēnu "Panathinaikos Opap" pārākumu.

Timma laukumā pavadīja 23 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā viņam pietrūka vienas atlēkušās bumbas līdz "double-double". Latvietis kopumā realizēja vienu no trijiem divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem un abus soda metienus, kas deva desmit punktus.

Vēl Timma sakrāja deviņas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un pieļāva vienu kļūdu, kā arī spēli pabeidza ar 11 efektivitātes koeficienta punktiem.

Savukārt Strēlnieks 14 minūtēs un astoņās sekundēs nerealizēja vienīgo divpunktu metienu un abus tālmetienus, taču guva abus soda metienus. Latvietis atdeva arī divas rezultatīvas piespēles un spēli pabeidza ar vienu efektivitātes koeficienta punktu.

Turnīra kopvērtējumā Atēnu "Panathinaikos Opap" un "Peristeri" ar sešām uzvarām tikpat spēlēs ir vadībā, kamēr pieci panākumi tikpat mačos ir Pirejas "Olympiakos". Savukārt Rolanda Freimaņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" ar trim panākumiem sešās spēlēs ir sestajā pozīcijā.