foto: Sputnik/Scanpix
Sevastova uzzinājusi pretinieces prestižajam sezonas noslēguma turnīram
Anastasija Sevatova šīs ir ļoti svarīgas sacensības, lai saglabātu karjeras rekordaugsto vietu WTA rangā.
Citi sporta veidi
2018. gada 29. oktobris, 10:06

Sevastova uzzinājusi pretinieces prestižajam sezonas noslēguma turnīram

Jauns.lv / LETA

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova sezonas otrajā svarīgākajā noslēguma turnīrā "WTA Elite Trophy" ielozēta vienā apakšgrupā ar spānieti Garvinji Mugurusu un ķīnieti Šuai Džanu.

Sevastova, Mugurusa un Džana spēkosies Kamēlijas grupā.

Tikmēr Acālijas grupā ielozētas krieviete Darja Kasatkina, amerikāniete Medisona Kīza un ķīniete Vana Cjana, Orhidejas grupā spēlēs baltkrieviete Arina Sabaļenka, francūziete Karolīne Garsija un austrāliete Ešlija Bārtija, bet Rozes grupā cīnīsies beļģiete Elise Mertensa, vāciete Jūlija Gērgesa un igauniete Anete Kontaveita.

Tikai apakšgrupu uzvarētājas kvalificēsies pusfinālam.

"WTA Elite Trophy" turnīrs notiks Ķīnas pilsētā Džuhai un tajā sacentīsies tenisistes, kuras pasaules rangā atrodas starp desmito un 23. vietu, kā arī īpašo ielūgumu jeb "wild card" saņēmusī mājiniece Džana, kura WTA rangā atrodas 36. pozīcijā. Sevastova WTA rangā ieņem 11. vietu, bet Mugurusa atrodama 17. pozīcijā.

Dalību šajās sacensībās atteikušas slavenā amerikāniete Serēna Viljamsa un Latvijas pārstāve Aļona Ostapenko.

Turnīra kopējais balvu fonds būs 2,3 miljoni dolāru (divi miljoni eiro).

Kā vēstīts, Sevastova un Kasatkina bija rezervistes Singapūrā notikušajam sezonas galvenajam noslēguma turnīram "WTA Finals", kurā triumfēja ukrainiete Jeļina Svitoļina.