foto: Ekrānuzņēmums
Ķēniņš pēc savainojuma atgriežas ar 4 soda minūtēm un zaudējumu
Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes.
Hokejs
2018. gada 17. oktobris, 12:20

Ķēniņš pēc savainojuma atgriežas ar 4 soda minūtēm un zaudējumu

LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien pēc savainojuma atgriezās viņa pārstāvētās "Lausanne" vienības sastāvā Šveices augstākās līgas (NLA) mačā, kurā gan tika piedzīvots zaudējums.

Lozannas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:0, 0:3) piekāpās "Ambri-Piotta".

Ķēniņš šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Latvijas hokejists pirms tam svētdien spēlē pret Cīrihes "Lions" cīņu nepabeidza traumas dēļ. Pirmdien viņa veselības stāvoklis tika vērtēts atkārtoti, tomēr ārsti lēma, ka hokejists var atkal atgriezties uz ledus.

Ķēniņš šosezon 11 spēlēs guvis divus vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles un atzīmējies ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 24 punktiem 11 spēlēs ieņem "Biel-Bienne", bet ceturtā ar 18 punktiem desmit mačos ir vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers". Tikmēr vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano" ar 12 punktiem deviņos mačos ir devītajā pozīcijā, bet "Lausanne" ar desmit punktiem 11 spēlēs atrodas vietu zemāk.