Hokejs
2018. gada 24. augusts, 16:08

"Avangard" halles problēmu dēļ pārceltas trīs Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles

LETA

Omskas "Avangard" mājas halles problēmu dēļ pārplānojot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) gaidāmās sezonas kalendāru, pārceltas trīs Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēles, vēsta turnīra rīkotāji.

Problēmu māktā Omskas "Avangard" mājas halles

Omskas arēnā ir radušās plaisas pamatos un šī celtne neatbilst drošas ekspluatācijas noteikumiem, tāpēc par mājas arēnu Sibīrijas klubs izvēlējās ...

gallery icon
10

Omskas arēnā ir radušās plaisas pamatos un šī celtne neatbilst drošas ekspluatācijas noteikumiem, tāpēc par mājas arēnu Sibīrijas klubs izvēlējās Balašihas halli.

Lai optimizētu loģistiku un saglabātu klubu izmaksas KHL, balstoties uz turnīra reglamentu, pieņēmusi lēmumu pārcelt desmit regulārā čempionāta spēles.

No šī gada 3.oktobra uz nākamā gada 10.janvāri pārcelta "Dinamo" izbraukuma spēle ar Ufas "Salavat Julajev". Savukārt no 5. uz 7.oktobri pārcelts "Dinamo" un Novosibirskas "Sibirj" mačs, turpretī no 7. uz 5. oktobri - Rīgas vienības un "Avangard" duelis.

KHL sezonu rīdzinieki iesāks 2.septembrī ar spēli viesos pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet pirmo mājas maču aizvadīs sešas dienas vēlāk, kad krustos nūjas ar "Sibirj" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.