foto: Sputnik
Indrašis Maskavas "Dinamo" sastāvā nomainīšot Karsumu
Miks Indrašis.
Hokejs
2018. gada 23. aprīlis, 14:40

Indrašis Maskavas "Dinamo" sastāvā nomainīšot Karsumu

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases hokejists Miks Indrašis nākamajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Dinamo", piedevām tajā aizstās savu tautieti Mārtiņu Karsumu, kuram līgums ar Maskavas klubi gan ir arī uz nākamo sezonu, pirmdien vēsta Krievijas sporta portāls "championat.com".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Indrašis un Karsums šobrīd ar Latvijas izlasi gatavojas pasaules čempionātam, kas maijā sāksies Dānijā. Indrašis planētas meistarsacīkstēs startēs septīto gadu pēc kārtas, bet Karsumam šis būs pirmais turnīrs kopš 2010.gada, jo viņam iepriekšējos pavasaros allaž nācās veikt ceļgala tīrīšanu.

Šosezon Indrašis, būdams Rīgas "Dinamo" kapteinis, 56 spēlēs iemeta 21 ripu un 21 reizes asistēja partneriem, ar 43 punktiem būdams pārliecinoši rezultatīvākais rīdzinieku komandā, kas gan neļāva vienībai tikt izslēgšanas spēlēs.

Debiju Rīgas klubā Indrašis piedzīvoja 2011./2012.gada sezonā, bet pēdējās sezonās viņš bijis viens no komandas uzbrukuma līderiem.

Pēc šīs sezonas Indrašis kļuvis par neierobežoti brīvo aģentu.

Tikmēr Karsums Maskavas "Dinamo" ir aizvadījis piecas sezonas, bet pirms tam trīs ar pusi gadus nospēlēja Rīgas "Dinamo" rindās. Šajā sezonā, kurā Karsums bija Maskavas "Dinamo" kapteiņa asistents, viņš 34 spēlēs guva trīs vārtus un 12 reizes asistēja partneriem.

Sezonas vidū Karsumam tika veikta ceļgala operācija, bet Maskavas "Dinamo" netika izslēgšanas spēlēs. Latvijas hokejistam līgums ar Maskavas klubu ir līdz 2018./2019.gada sezonas beigām.

Tāpat tiek vēstīts, ka Maskavas klubu nākamajā sezonā pārstāvēs arī 38 gadus vecais Maksims Afinogenovs, kurš iepriekšējās sezonas spēlēja Maskavas apgabala "Vitjaz" komandā.