Latvijas delegācija sajūsmā par olimpisko ciematu - labāks līdz šim neesot redzēts
Lūk, viena no istabiņām.
Sporta zvaigznes
2018. gada 8. februāris, 07:57

Latvijas delegācija sajūsmā par olimpisko ciematu - labāks līdz šim neesot redzēts

Jauns.lv/LETA

Phjončhanā izveidotais olimpiskais ciemats ir labākais, kāds līdz šim redzēts, šorīt intervijā Latvijas Radio sacīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers.

foto: LETA
Tikmers: "Phjončhanā izveidots labākais līdz šim redzētais olimpiskais ciemats".

Viņš priecājās, ka šoreiz, uzturoties olimpiskajā ciematā, Latvijas sportistiem nevajadzēs meklēt savus santehniķus un elektriķus, kā tas gadījies iepriekšējās olimpiskajās spēlēs.

Tikmers gan atzina, ka nelielas problēmas sagādā apkures sistēma, proti, telpas tiek apsildītas no grīdas, un daudziem nav saprotams, kā šo apkuri regulēt, taču ar to palīdzot brīvprātīgie.

LOK ģenerālsekretārs arī neslēpa, ka Latvijas olimpiešiem, iespējams, būtu gribējies dzīvot nedaudz plašākās telpās.

Sportistu olimpiskais ciemats Phjončhanā

Olimpiskajās spēlēs būs divi olimpiskie ciemati. Viens no tiem sportistiem, kuri sacentīsies sniega disciplīnās, otrs - tiem, kuri startēs sacensībās ...

gallery icon
51

Šodien Phjončhanas Olimpiskajā ciematā tiks pacelts Latvijas valsts karogs. Ceremonijā piedalīsies arī Latvijas Valsts prezidents ar kundzi.

Sportisti Phjončhanā cītīgi gatavojas un izbauda olimpiskos labumus

Liela daļa Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu dalībnieku jau ieradušies četrgades lielākā ziemas sporta notikuma mājvietā un cītīgi gatavojas. Tomēr pa ...

gallery icon
167

Ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā, Dienvidkorejā, norisināsies no 9.februāra līdz 25.februārim, sportistiem sadalot 102 medaļu komplektus 15 dažādos sporta veidos.

Latviju olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā pārstāvēs 34 sportisti deviņos sporta veidos, kā arī sastāvā iekļauts viens rezervists. Izlasē būs 14 olimpiskie debitanti. Atklāšanas ceremonijā Latvijas karogu nesīs bobsleja stūmējs Daumants Dreiškens.

Saltais Phjončhanas klimats olimpisko spēļu atklāšanas nedēļā

XXIII Ziemas olimpiskās spēles Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā tiks atklātas piektdien, bet šobrīd sacensību norises vietu sasniedzis ievērojams aukstums, naktīs gaisa ...

gallery icon
17